VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 september 2015

Måndag, måndag, måndag

Av vintervild - 21 september 2015 16:15

Måndag igen, helgen gick alldeles för fort. Som alltid. I lördags så var jag faktiskt ute på kvällen, men dagen spenderades med att inte göra så mkt alls.


Igår hade jag klass, tema klättring, och alla stod ut med att jag tvingade dem upp och ner för stången i en hel timme. Men klättring är viktigt, även om det inte är en sak som en tränar så ofta på.


Efteråt blev det backbends med Emma, och även om både axlar och bröstrygg är stela så går det lite framåt iaf.Men kan bli bättre, stelt just nu. 


Imorse när jag vaknade så hade jag lite ont i halsen så det blev en sovmorgon istället för morgonyoga. Bäst att lyssna på kroppen, och jag känner mig inte pigg nu heller. Det blir hem och sova tidigt ikväll tror jag. Imorrn blir en lång, lång dag som börjar med ett tandläkarbesök. Yay.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se