VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 september 2015

Mycket nu

Av vintervild - 15 september 2015 14:00

Det är mkt nu, har en deadline på jobbet imorgon och min jobbrelaterade kurs börjar i eftermiddag. Varje tisdag fram till mars nästa år så kommer jag sitta på KTH och vara student igen. Vilket betyder mkt sena tisdagskvällar, ngt jag inte ser fram emot.


Klass i söndags, en liten men peppad skara som jobbade hårt. Mkt stolt över dem.


Efter klassen, innan backbends, hann inte filma direkt efter min klass
 

Sedan blev det backbends med Emma, och det gick väll sådär. Min högeraxel sätter stopp för det mesta, fortfarande, men jag kämpade på.


  Efter mkt om och men blev detta resultatet


Igår blev ingen träning, jag tog sovmorgon för jag stannade uppe för länge på söndagskvällen och spelade Diablo med älsklingen, och på eftermiddagen blev det städdags. Sen råkade jag sätta mig i soffan med en katt i knäet o då blev det absolut ingen träning utförd.


Imorse var det iaf yoga, och imorrn blir det minst OP. Om kvällen inte blir för sen så kanske jag orkar upp till yoga, men vi får se. Föreläsaren har rykte om att ha svårt att sluta prata.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se