VinterVild

Alla inlägg under februari 2015

Av vintervild - 12 februari 2015 21:43

Bättre dag idag, klarade första Air shoulder mount sedan olyckan!


Försökte filma en bra impro, men orken är låg.

Nu sovdags, om djuren tillåter. Älsklingen är borta ikväll så bara jag o fyrbenta hemma.

ANNONS
Av vintervild - 11 februari 2015 21:40

Körde rygg hemma idag, det gick så dåligt att jag bara ville lägga mig och gråta. Det är svårt att ha förlorat den rörlighet som jag kämpat till mig. Men den ska tillbaka!

Brygga från igår och idag, något mer böjd i bröstryggen idag.

ANNONS
Av vintervild - 10 februari 2015 07:00

Överstraddle från igår. Var hos bästa Ida o plågade axeln efter jobbet, så ingen backbending idag. Men benen fick en omgång.

Spatchcock nästa?

 


Min Iron X-träning från i lördags! Det är inte helt försvunnet som tur är.O lite yoga, med katter här och var. Fick filma om flertal gånger eftersom minit bestämde sig för att sätta sig mitt framför kameran mer än en gång. Puckokatt.  Idag så blir det lite OP och imorgon ska jag till sjukgymnasten igen.

Av vintervild - 8 februari 2015 22:06

En härlig helg är slut.

Igår var det klass på STHLMPole, o allt gick över förväntan. Klarade att öva Iron X utan att axeln dog, o annat skoj.
Sen så var det middag med familjen följt av "En man som heter Ove" på Rival. Syskonens julklapp till mor och far, mkt lyckat.

Idag så blev det sovmorgon följt av rehab, ryggpass hemma o sedan lagade älsklingen god mat (jag diskade) som vi åt till film. Tom katterna fick gott, för älsklingen åt kokt torsk o det blev över.

Nu är jag redo för måndag.

Av vintervild - 4 februari 2015 15:45

OP igår gick riktigt bra, trots att jag kände mig lite trött och seg efter nattens bravader. Stannade inte så länge, ska ju fortfarande ta det någorlunda lugnt med träningen, men fick till en del.Har börjat lite mer med styrketrick, och Aysha-Iron X passar bra till det eftersom vanliga Iron X inte funkar med min axel ännu. Bättre än jag trodde det skulle vara, så jag hoppas att den är tillbaka snart.


Lite rygg med, men det är stelt och blä med den tycker jag. Fick till en ok handstand backbend, men den har långt att gåÖvade Jade med och blir så frusterad över att den inte vill bli platt! Dumma, dumma Jade.


Idag var jag hos sjukgymnasten och diskuterade mitt träningsprogram och jag fick sedan lite behandling av axeln. Hon tycker att det ser bra ut, den är på väg att bli stark och glad igen. Nu har jag inte riktigt erkänt hur mkt annat jag tränar, men så länge jag inte får klagomål så kör jag på. 


Ikväll är det middag med de som går Nivå 5 på NPS, och trots att jag inte kör den just nu så får jag vara med. Älsklingen mådde mkt bättre inatt och imorse så jag vågar att lämna honom ensam ett slag utan att riskera att han dör.


Men lite mer jobb innan det är dags att vara social.

Av vintervild - 3 februari 2015 08:45

Dagen började inte bra. Vaknade klockan tre inatt av att älsklingen hade lågt blodsocker, och precis när jag fått i han en Dextrosol så började han krampa. Så det blev till att ringa efter ambulans för han bet sig i tungan och blödde massor så jag var orolig att det skulle vara en repris av hur det blev i Filippinerna för några år sedan.

Nu så var det inte alls lika illa, ambulanspersonalen var jättesnäll o behövde inte göra ngt för tydligen så hjälpte Dextrosolen, och tungan var bara lite biten i kanten o behövde inte tas hand om.

Älsklingen minns inte mkt alls, o jag berätta flera gånger att han hade ont i tungan för att han hade haft lågt blodsocker och krampat.


Så det var en dålig morgon, tog lite sovmorgon för jag sov inte så mkt efter att allt hade lugnat ner sig.


Men idag blir det OP efter jobbet, det var evigheter sedan! Jag försöker ta det lugnt med träningen för att inte överanstränga mig, men det är svårt när det är så kul, och jag vill bara leka o ha det lite kul ikväll. Det förtjänar efter nattens händelser.


Hade första klassen på Pole Expert på STHLMPole i lördags, och det gick riktigt bra. Alltid kul att få köra för lite olika lärare, och lördagar är en bra träningsdag tycker jag.


Handspring till invert
 

Kör yoga och rehab med, och gjorde en ny, rolig övergång i söndags efter rehaben:O så har jag börjat ta itu med min stela rygg, februari är backbendmånad. Tror inte att jag kommer att komma tillbaka till hur det var innan skadan på så kort tid, men en bra bit på väg hoppas jag.


Nu jobba och försöka överleva dagen. Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se