VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 juni 2014

Tisdagens och gårdagens

Av vintervild - 26 juni 2014 09:30

Hade egenhandscontortion igår då klasserna har uppehåll för sommar, och det gick riktigt bra. Fokus på cheststands och bröstrygg och kom ner med tårna på bara ett block!! Inte länge o det var inte enkelt, men det gick! Så glad! Snart så golvet, snart är mina små tår där.


  Repris från igår bara för att :)


För att komma längre så behövs bättre höfter (som alltid) och bättre böj i mellanryggen.


Gjorde lite annat med, har blivit bättre i Kapotasana, även om den inte är enkelt för mig. Men lite djupare, lite längre tid som jag stannar i den.Samma där, bättre höfter så skulle den bli finare och enklare. 


I tisdags var sista Nivå 5 inför sommaren med, och vi fick lära oss massor med kombos att träna på. Vissa gick bättre än andra, men tanken var att vi skulle ha ngn att öva på under sommaren och det kommer jag att göra.


Jade på stela sidan till planka
 

Egen kombo med inspiration från nivå 5
 

Idag är jag trött och mör, men ska masa mig iväg för lite OP efter jobbet på Flow. De sista krafterna innan det blir vila imorrn och på lördag. Magstyrka, plankor och handsprings är planen, får se vad kroppen går med på.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se