VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 juni 2014

Ont om tid

Av vintervild - 19 juni 2014 12:30

Det har varit mkt på jobbet och fritiden och lite tid att blogga, men nu har det lugnat ner sig och om några timmar är det ledigt för midsommar. Ska hinna med lite OP innan dess, sedan blir det vila i några dagar.


Träningen har gått bra iaf, ett bra pass som vanligt i tisdags. Lärde mig en ny fin kombo som bara kan bli bättre:Och lite annat som jag måste träna på innan det är värt att visas, men det är det OP är till för.


Igår var det sista contortionpasset innan sommaren och det gick helt ok. Inte det mjukaste jag har varit, men både mjukhet och stryka fanns där. Nu ska jag hålla igång, minst två ggr i veckan iaf till semestern, sedan tänkte jag sova och dricka vin hela dagarna.


Yoga har jag gjort med, så gott det går med ett trasigt högerben. Mkt frusterande, känner mig som en gammal tant som inte ens kan luta mig framåt som jag brukar. Blä. Men får fokusera på annat helt enkelt, allt går om man bara vill. 


 

Men nu lite mer jobb innan det är att bege sig ut i regnet och rusket och hänga lite på en pinne.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se