VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 januari 2014

Helglängtan

Av vintervild - 29 januari 2014 12:00

Lite tid innan möten, tiden är knapp just nu. Jag slapp iaf förmiddagsmötet, det var skönt. Så kul är det inte ^^


Jag var hos Ida, min naprapat, både i måndags och igår. I måndags så fick hon titta på min axel och vi kom fram till att massage och nålar var vad som behövdes så då hann jag inte med några ben så jag bokade en till tid igår för benfix och tejpning av ben och axel. Mkt trevligt, fast det var väldigt intensivt med nålarna och elen igår.


Dessutom så var det första lunchbaletten igår, jag och Hanse var där tillsammans och vad jag har saknat baletten. Det är en öppen klass, drop-in för alla nivåer så det var inte så väldigt svårt men ändå högt tempo. Läraren var kanadensiska med underbar utvridning och fötter att dö för och väldigt bra tycker jag. Nu kommer tisdagar bli balett och lunch vid skrivbordet, men så värt det.


Och innan Ida så var jag och spelade in ansökan till CPC. Jag hade med mig kameran och laddaren, trodde jag. Visade sig att jag bara hade med mig sladden till laddaren så det blev till att filma med mobilen. Klant much? Nu är det iaf filmat och inskickat och jag klarade min kombo även om den var en aning snyggare i mitt huvud :P


Nu längtar jag till helg, till att sova och plocka ner julsakerna innan det blir februari och mamma börjar skämmas över mig ;)


  Blev faktiskt mest stolt över mina fötter i videon, de var fina nästan jämt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se