VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 januari 2014

Verkligen måndag

Av vintervild - 27 januari 2014 15:30

Helgen gick fort, igen. Som den brukar, och jag ville inte vakna imorse. Jag funderade på att sova och åka direkt till Extend för lite hårfix, men gick upp tillslut o jobbade några timmar innan trots allt.


I lördags så var jag på två workshops, en med Bendy Kate och en med Davide Lacagnina. Bendys var lika bra som förra året, hon är trevlig och jordnära och kan lägga alla trick på olika nivåer beroende på hur mkt man kan så alla får ut något av det. Massor med bra trick att träna på, tyvärr så var inte min axel på så gott humör så jag fick ta det väldigt lugnt.

Davide är elitgymnast och hade workshop i golvarbete och transitions och den var åxo väldigt bra. Mkt roliga saker att träna på, bra nivå och väldigt trevlig lärare. Samma där, jag fick göra allt på en sida pga min axel, men det gjorde inte så mkt. Då fick jag träna den dåliga sidan :)


Sedan så sov jag borta på lördagsnatten medan älsklingen var ute på sitt håll. Han kom hem med R och tre damer mitt i natten så katterna var alldeles stissiga när jag kom hem. Tydligen så var det hemska, kattätande människor som varit där och katten var redigt sur på älskligen som släppt in dem i huset. Så sur att jag hade tre katter i sängen när jag skulle sova, alla de fyrbenta hade saknat mig och krävde mattegos. Speciellt mini som lade sig rakt över mina ben, inte så bekvämt som det låter.


Idag är verkligen måndag, jag höll på att blåsa bort på väg mot bussen och det är kallt och grått. Jag har iaf fått fint hår och ska till Ida efter jobbet för fortsättningen på projekt laga ben.


  Vi är inte galna, lovar


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se