VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 januari 2014

Mycket

Av vintervild - 15 januari 2014 10:00

Bara onsdag idag, veckan går väldigt sakta. Väldigt, väldigt sakta... Jag hade en sovande mini på bröstet i morse när klockan ringde och ville inte alls gå upp, men ingen rast och ingen ro.


Fick nya, fina naglar igår och fick för mig att jag ville ha helvita. Mindre än ett dygn senare så är de inte helvita längre utan skiftar i rosa. Mitt hår tycker inte om vitt helt enkelt.


  Originalvita, undrar hur de ser ut om en månad


Sedan spring, spring till NPS och klass med Anna-Maija innan hon åker iväg. En mkt bra klass, roliga trick att öva på, jag slog inte ihjäl mig och Anna-Maija är en ypperlig lärare dessutom. Min axel var inte så nöjd över alla shouldermounts, dock, men den får överleva.

En klass till i nästa vecka, sedan får vi vänta tills hon kommer tillbaks.


Snabb yoga när jag kom hem, nytt trick som kan bli bättre. Att jag inte lyckades på andra sidan kan vi hålla tyst om :P


  Grasshopper, och en misserumpa


Idag är det jobb och sedan ryggstretch. Jag hoppas att det kommer att gå bra, jag har inga superförväntningar men efter två veckor med Clara så är jag rätt så förberedd iaf.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se