VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 januari 2014

Träningsvärk och yogakatt

Av vintervild - 14 januari 2014 08:15

Ännu mer träningsvärk efter gårdagens OP, jag kände mig som en gammal gumma när jag kom hem. Men det var det värt, min Iron X börjar ta sig och handspring från stången med! Nu måste jag bara börja öva på den andra sidan.


Yaaay!


Dead lifts gick inte så bra, kommer ingen vart! Men det brukar vara så, och sen till sist så bara går det. Jag hoppas på det iaf, kämpar på men inget att visa förrens det blir några märkbara framsteg. Så kul är det inte att se mig hänga som en död fisk från stången.


Lite yoga med, gårdagens pose var ett partrick så jag tvingade minimissen att vara med, han undrade vad matte höll på med. Men man tager vad man haver helt enkelt när ingen annan ville ställa upp :P


  Flying kitteh


Idag ska jag få nya naglar, vilket behövs eftersom jag har gnagt av nästan alla på höger hand. Sen är det tricksworkshop med finaste Anna-Maija, får se hur mkt jag orkar efter gårdagens hårdkörning. Jag är iaf pepp!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se