VinterVild

Alla inlägg under december 2013

Av vintervild - 9 december 2013 10:30

Jag har bytt header som den uppmärksamme kanske har märkt. Lite förnying krävs emellanåt o jag blev lite kär i bilden som Andreas Jonasson tog ^^


Idag blir det träning, har redan klarat av en timme handstående med Toubab. Det var helt ok att träna halv nio på morgonen, men det märks att det var ett tag sedan jag stod på händer. Skärpning på den fronten helt enkelt. Men trots allt så går det framåt, ett steg i taget.

Sen i eftermiddag så blir det OP, måste träna bort julbordet som jag stoppade i mig igår. Godisbordet var gott och välfyllt. Nom!


Vi var och såg Priscilla, öknens drottning innan julbordet, mkt bra. Jag älskar musikaler ^^


Men först lite jobb innan dagen är slut. Två veckor kvar till jul åxo, då blir det vila och ännu mer godis!

ANNONS
Av vintervild - 6 december 2013 09:45

Nu finns poängen för alla deltagare ute på SM:s hemsida. Jag är mkt nöjd över mina poäng, precis som jag trodde så är själva poledelen helt ok medan dans och koreografi behöver jobbas med. Men nöjd som sagt, en otrolig poängförbättring från föregående år!


Ni har väll förresten inte missat att allas framträdanden finns ute på SPDF:s YouTubekanal?


Idag var jag och agerade nåldyna igen, en hård genomkörning av höger höftböjare och hamstring, jag linkade därifrån efteråt. Jag och bästa Ida, min naprapat, har dessutom kommt fram till en liten handlingsplan framöver för mina ben. Först och främst vila, ingen extrem stretch eller styrka, jag får köra pole men inga supervighetstricks. Sen så ska vi hitta grundfelet och laga det :) Jag är pepp! Men först lite vila, jag ska köra med Toubab på måndag morgon och sedan OP på kvällen med fina S.


Men dags för jobb, veckan är inte slut riktigt än.

ANNONS
Av vintervild - 5 december 2013 09:45

Kaosig stretch igår, men det var att förvänta. Jag kände mig trött och seg och allmänt panikig i ryggstretchen så inget gick särskilt bra, förutom snabba nedgångar till brygga. Det gick för en gångs skull och var riktigt kul när jag insåg att jag inte skulle ramla och slå ihjäl mig ^^ Nästa steg är back walkovers, kanske kan öva med Toubab på måndag?


Benen ville inte alls, mina hamstrings var som betong och gick inte att stretcha, men spliten var helt ok. Panikig, men ok. Tur att jag ska till naprapaten imorrn, mitt högerben behöver en helrenovering.


Idag blir det ingen träning, bara jobb och ett läkarbesök som jag helt hade glömt bort. Minnet är bra, men kort som det heter...

Av vintervild - 4 december 2013 10:00

Äntligen träning idag, stretch, ben och rygg. Men utan att stretcha höger höftböjare, den behöver fortfarande vila. Jag har besök hos naprapaten på fredag morgon så då ska jag se vad som kan göras åt den.


Vårens träning har planerats med, Danscenter har lunchklasser som jag tänkte ta, de är drop-in så det gör inget om jag missar några och det finns en del att välja på. Och så blir kvällarna lediga, de brukar gå åt ändå. Så mkt jag vill, så lite tid och pengar...

Sen får jag se hur det blir med pole och så i vår, stretch kommer jag iaf ta, o privatklasser med Toubab, men kanske bara kör egen träning för pole.


Men nu lite jobb, o sen stretch. Yay! Klättrar verkligen på väggarna här...

Av vintervild - 3 december 2013 07:15

Slava kom i kontakt med en mkt bra fotograf som befann sig på plats, Andreas Jonasson, som tog dessa tre underbara bilder på mig.


 


 

 

Jag har haft träningsuppehåll i två dagar och klättrar snart på väggarna och koreograferar framtida framträdanden i mitt huvud när jag ska sova. Vaddå besatt? ;)Av vintervild - 2 december 2013 13:15

Här är mitt SM-uppträdande, jag är väldigt nöjd över koreon, framträdandet och framför allt min utveckling som trots elaka ben och axlar går framåt. Mitt bästa framträdande hittills och jag längtar tills nästa gång jag får stå på scen!

Av vintervild - 1 december 2013 21:29

Janeiro, älsklingstricket

Hoppas fler bilder, och filmen, kommer snart!

SM!

Av vintervild - 1 december 2013 11:15

Nu är SM över för iår och det har varit en lång resa. Jag är supernöjd med mitt framträdande och min placering, kom sjua! Eftersom hela mitt högerben är paj så var alla flexygrejer uteslutna och jag hade inga styrketrick, inte ens den "obligatoriska" Iron X så jag visste att jag inte skulle få några höga poäng, utan satsade på att ha kul, göra det jag tycker om och vara nöjd. Och det är jag!


Nu är det operation "laga gammal kropp" som gäller, börjar med lång vila och sedan besök hos naprapaten för att ordning på resten. Sen blir det hårdsatsning igen, kan bara bli bättre.


Bästa Anna-Maija vann damklassen, Slava vann herrklassen och fina Hanse kom trea! North Pole Studio represent!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se