VinterVild

Alla inlägg under december 2013

ANNONS
Av vintervild - 14 december 2013 01:43

Efter mkt strul och jobb blev det uppträdande till slut, men min stång har gått till himlen. Berättar mer imorrn.

Men Katrin som anlitat oss var nöjd o jag hade superkul när jag körde. Finaste Hanse filmade allt så film kommer, men en stillbild kan jag bjuda på nu.


Nu på väg hem för att duscha o sedan sova. Länge.

ANNONS
Av vintervild - 13 december 2013 08:00

Idag känner jag mig död, och värre kommer det att bli. Koffein intravenöst, tack.


Var och tittade på lokalen igår, den är liten men det går nog. Kommer nog att sparka ngn stackare, men det får de leva med.

Kom hem efter tio, hittade en fjant utanför porten och grannens hund gråtande utanför deras dörr. Kastade in fjant och ringde på hos dem, inget svar. Funderade på vad jag skulle göra, hunden är en liten feg, vit sak men fick tag i henne tillslut och testade att ringa på en gång till innan jag tog med henne till mig. Lyckades väcka grannen då som tur var, tror inte att mina fyrbenta hade uppskattat en nattkamrat direkt.
Plockade ner stång, det hade gått bättre om jag hade gjort rätt från början, som alltid. Bytte kattsand, gjorde juice till morgonen, släppte ut fjant igen och gick till slut och lade mig vid halv tolv. Klockan ringde halv sex imorse. Yay.


Släpade stången till jobbet idag, den väger ton! Tror att jag sträckte en magmuskel(!) i processen, hur man nu lyckas med det. Det blir taxi hem inatt, jag tänkte inte släpa skrället på nattbussen.


Kl 17 ska vi bli målade, kl 20 ska vi till lokalen för att installera stång och 00.30 är det show. Vad vi ska göra däremellan vet jag inte, men en säng hade ju inte suttit fel direkt. Det kommer att bli intressant att få ner stången sen med alla människor där för jag tänker inte vänta tills stängning för det. Köra och sedan hem är min plan, behöver sova och det är en dag imorgon åxo. Längtar så efter julledigheten, vill bara sova...


Men lite jobb och luciafirande innan dess. Stora bror fyller år idag med, får inte glömma att gratta!

Av vintervild - 12 december 2013 10:00

Träningsvärk idag, precis överallt. Då vet man att man har gjort rätt iaf. Tror det mesta är från ryggstretchen, men jag hoppas att den i magen kommer från polearbetet iaf ^^


Så idag ingen träning, vila, jobb och titta på lokal för imorgon. Vi ska få bli fint kroppsmålade imorrn med, det ska bli spännande :) Mest spännande bli nog vad jag ska hitta på och till vilken låt, men det ordnar sig. Jag är glad över att jag har kört så mkt freestyle det senaste året, jag har självförtroende att gå upp och bara köra. Och förhoppningsvis så är publiken mer lättimponerad än en domare åxo :)


Av vintervild - 11 december 2013 22:00

Körde pole och ryggstretch idag, pole gick helt ok, ryggstretch var lite upp och ner. Mina axlar kändes som betong och vi gjorde en del som involverade ben och det var inte helt idealt med mina trasiga spiror.


Fick lite filmer, och en hel impro den här gången, men det tar för lång tid att lägga upp nu så bjuder på lite bilder istället. Övade några aysha Iron X och det är på gång, verkligen! Nu måste jag bara ta det lugnt så jag inte skadar mig ^^


 Med raka ben och pointade fötter dessutom


O lite mer styrka. Jag försökte mig på Batwing, men det ville sig inte alls. Nästa gång.


 Även här fina fossingar


Nu ska jag sova, om jag får för katten i knäet förståss. Lite sovmorgon imorrn, Emma o jag ska titta på lokalen för showen på fredag, som ska gå av stapeln lite sent för min smak en fredag. Halv ett :P Undrar om de bli imponerade om jag sover på stången ;)

Av vintervild - 11 december 2013 08:45

Trött idag, och snön är borta så det är mörkt och blött och allmänt otrevligt ute. Jag vill ha snö o kallt nu, det är ju snart jul!


Ingen träning igår, men jag var duktig och rullade ut axlarna och lagade matlådor för framtida bruk. Idag ska jag köra lite pole, jag och Emma ska uppträda på en fest på fredag så det kan vara bra att ha ngn sorts idé om vad jag ska göra. Jag vet inget alls om varken plats, tid, hur lokalen ser ut eller vad det är för stänger, men det blir nog bra. På ett eller annat sätt.

Så jag hoppas benstretchen idag för mina ben är ju ändå inte så funktionella och satsar på pole och rygg. Får inviga mina nya träningskläder from Drop of Mindfulness. Jag gick in på Nelly.com för att leta efter en nyårsklänning och det slutade med att jag shoppade kläder till träningen. Jag i ett nötskal.


Somnade i bra tid igår iaf men var vaken ett slag vid halv fyra. Skyller på att det var trångt i sängen och att jag hade en högljydd minimisse på bröstet. Han är inte så mini längre, tar upp rätt så mkt plats. Finaste missen.

Av vintervild - 10 december 2013 08:00

Så skönt att få träna pole igen igår, men det märktes att jag spenderat en vecka med att äta pepparkakor. Det var mkt som inte riktigt ville sig i början, men till slut så blev det ett bra pass trots allt. Tränade lite handspring och Iron X, den senare har jag helt tappat det lilla jag hade så bara att börja om från början. Men den kommer när den kommer helt enkelt.

Lyckades med handspring från stången iaf, första gången på film! Det var gårdagens lycka :)


Yay!


Nu ska det bara bli lite mer kontrollerat, konsekvent och med fina fötter hela vägen. Nästa steg är deadlift, men det är långt tills dess. Jag har nämligen återigen konstaterat att mina magmuskler inte vill jobba, de är lata och lämnar gärna över arbetet till ngn annan del av kroppen. Tex mina stackars överansträngda höftböjare. Måste piska absen i form!


Filmade en impro med, men lyckades bara få med halva mig så det var inte så mkt att dela med mig av.


Sen så var jag så upp i varv när jag kom hem att jag inte kunde somna, låg och vred mig och somnade inte förrens framåt tolv så det kommer att bli en trött dag idag. Ingen träning idag, det blir hem och rulla ut muskler efter jobbet istället. Eller somna på soffan, det fungerar det med.


Längtar efter fungerande ben så att jag kan stretcha och träna fina flexymoves, men får stretcha det som kan stretchas till dess. Dvs vader, framsida lår, rumpa och rygg. Mkt rygg framöver alltså ^^

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se