VinterVild

Alla inlägg under december 2013

Av vintervild - 23 december 2013 21:47

Jag får hjälp med paketinslagningen.

Jag är duktig kisse!

Av vintervild - 22 december 2013 22:05

Julgranen hemma, med en mini som kontrollerar vattnet

Julgran hos mor och far

Av vintervild - 21 december 2013 11:15

Igår så drack jag lite vin och somnade halv nio. Mkt spännande, men välbehövligt. Sov i tretton timmar och vaknade upp till ösregn ute. Julkänsla, vad är det? Har iaf fått upp granen och försökt juldekorera de fyrbenta, men det var bara minifjant som gick med på att ligga still tillräckligt länge för en bild.


 Mjau!


Planen för dagen är att shoppa lite julmat till den köttätande delen av hushållet, jag får shoppa min egen julmat på måndag, lite ryggstretch om jag finner energi och sedan bara dricka glögg och försöka hitta julstämning trots regnet.


Imorrn blir det pole igen, yay, och jag bjuder tills dess på impron från förra söndagen.




Av vintervild - 19 december 2013 19:45

Impro, samma låt som jag hade på Lucia men statisk stång den här gången.




Idag har jag inte gjort mkt, rullade ut mina axlar en del och tror att jag fick ut lite spänningar för det känns lite mjukare nu. Fortfarande stelt, men lite bättre. Längtar efter att köra pole igen, kanske på söndag om tiderna klaffar.


Just nu så sitter jag i soffan med två fjantiga katter bredvid mig, kanske skulle hitta ngt att äta...

Av vintervild - 18 december 2013 20:34

Av vintervild - 17 december 2013 14:15

Missade sista stretchen igår eftersom jag var på möte med SPDF, men det hade kommit upp bilder från förra veckan iaf. Inte mkt att hänga i julgranen, men men kan väll bara bli bättre.


  Tur att Hanse håller i, annars hade jag stupat direkt


Nu är det vila som gäller ett tag framöver, vet inte riktigt hur länge. Jag har naprapat inbokad 30/12 och studion öppnar igen v.2, men jag ska försöka stretcha rygg hemma och hitta de ställen som har OP för pole kan jag inte leva utan. Inte länge iaf...

Av vintervild - 16 december 2013 14:30

Måndag igen, tiden går alldeles för fort. Kort jobbdag idag, först akro med Toubab, sedan åt jag lunch med fina K som jobbar bredvid mig och i eftermiddag är det möte med SPDF så jag måste gå vid fyra. Jaja, får jobba ikapp det imorrn, alla saker är viktiga på olika sätt :)


Det blev träning igår trots allt, lyckades inte slå mig till ro så åkte in och tog ett lugnt träningspass. Lite stretch, det som kunde stretchas, sedan lek. Tränade på den snygga hjulningen till Janeiro som Hanse kan perfekt, den är inte så enkel som den ser ut, men lyckades några gånger iaf. Nästa steg är att ha raka ben, hålla mig kvar längre och sedan fortsätta upp för stången istället för att ramla ner på marken igen.




En impro blev det med, ska bara hinna lägga upp den, och den från förra gången. Vart tar tiden vägen?


Handstående idag gick bra, framsteg i myrtakt men iaf framsteg. Nu är mina axlar helt trötta och det blir vila ett tag framöver.


Mörkt och blött ute, jag vill ha snö! Det är ju snart jul...

Av vintervild - 15 december 2013 10:30

Filmen från i fredags, helt ok framträdande med tanke på trötthet, stress och total impro. Och visst var jag snygg? :)



Idag funderar jag på om jag ska orka åka o träna eller om jag ska stanna i soffan. Jag ska titta på en kompis körframträdande senare i eftermiddag så in till stan ska jag iaf, men frågan är om det bli träning innan eller bara sova. Just nu så lutar det åt att sova.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards