VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 juli 2013

Semestermode

Av vintervild - 13 juli 2013 14:45

Semestern har varit riktigt trevlig än så länge, jag har sovit, läst och druckit vin.


Började igår med en god frukostsmoothie och bra bok på uteplatsen med de tre fyrbenta som sällskap medan älsklingen var iväg och jobbade. Bra start på dagen


Lillmissen bestämde sig för att klättra i körsbärsträdet medan den större varianten stod nedanför och var avundsjuk. Han har liksom inte riktigt lärt sig det där med att klättra i träd än, fjantkatt.


 Hade gått bättre utan koppel, men det gick iaf


Sen sov jag middag och tog det lugnt tills älsklingen kom hem. Då var det dags för god mat och vin innan sovdags.Idag sov jag lagomt länge och gick sedan på en förmiddagspromenad till apoteket för att hämta ut mediciner innan jag åkte hem och väckte älsklingen som sussade sött. Sen har det inte blivit mga knop gjorda, men i kväll ska vi iaf gå på bio. Ska se World War Z. Jag har läst boken men filmen ska inte ha ngt mer än namnet gemensamt så jag får se vad jag tycker om den.


Fram till dess kanske sova lite middag ^^

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se