VinterVild

Alla inlägg under juni 2013

ANNONS
Av vintervild - 9 juni 2013 19:05

Kvällens utsikt. Efter en lång dag med flyg, bussresa, prep inför morgondagens första dyk och en stor, god middag så kan jag slappna av i värmen.

ANNONS
Av vintervild - 9 juni 2013 06:01

Sitter på Arlanda och väntar på att boardingen ska börja.
Katten var duktig o kontrollerade att vi hade packat allt imorse, men hon klagade på bristen av nedpackade katter.

Av vintervild - 8 juni 2013 19:30

Jag har glömt att berätta om den underbara nationaldagen som jag och älsklingen hade. Inte för att det är en dag som vi brukar fira, men ledig mitt i veckan med strålande väder kan man ju inte tacka nej till.


Det började med att älsklingen gjorde supergod gurksoppa med avokado, att avnjutas kall med bröd till. Mycket mumsigt, han kan laga mat den där pojken.

Sedan tog vi en tupplur, obligatoriskt på lediga dagar, innan vi åkte in och handlade det sista viktiga inför resan.


Eftersom vädret var så härligt så åkte vi bara hem och lämnade av de nyinköpta sakerna och begav och sedan till Boule & Berså för lite vin, boule och njutning i solen. Älsklingen drack dock öl och slog mig dessutom i boulespelandet.


 Älsklingen i solen

 

Sen blev vi hungriga och gick in mot söder där vi ramlade in på en jamaicansk restaurang som var riktigt trevlig, god mat och fint ställe, innan vi begav oss hemåt. Jag traskade barfota genom hela staden eftersom jag lyckats vricka till min fot, höga klackar och vin fungerar bäst i teorin så att säga.


Hemma och i säng sent, men det var det värt efter en härlig dag.


Imorrn åker vi, snälla pappa kommer och hämtar oss strax innan fyra på morgonen eftersom flyget går okristligt tidigt. Allt är packat och klart, lägenheten relativt städad och katterna nästan sönderkramade. Det återstår att se om det blir någon sömn innan det är dags att bege sig, dock. Resfebern brukar sätta stopp för det.

Av vintervild - 8 juni 2013 13:08

Körde rygg med Clara idag, inget sensationellt, o kunde inte låta bli en Butterfly i full mundering. Kommer att sakna träningen när jag är borta.

Av vintervild - 7 juni 2013 10:30


Jag bestämmer inte alltid själv vilken låt jag ska köra freestyle till, i tisdags så var Anna-Maija DJ och jag körde på första bästa låt som kom när jag kände mig redo för lite lek. Det gör livet mkt intressantare då ^^Av vintervild - 6 juni 2013 18:56

Öl, vin o boule

Av vintervild - 5 juni 2013 08:45

Onsdag, sol och halvdag. Men jag kommer att jobba nästan full dag ändå för Clara och jag ska köra contortion i eftermiddag, yay! Länge sedan nu, det ska bli så kul ^^


Igår blev det pole, inget direkt organiserat från min sida men det var kul att köra lite olika saker. Hade sällskap av Camilla, Elin och Anna-Maija, alltid roligare med kul folk omkring sig.

Har börjat stretcha ben igen lite smått och det känns ok. Lite ont i höger hamstring idag men inte alls som det brukar så jag är hoppfull! Min spagat och split är dock usel nu, så frustrerande!


 Jag som var så nära...   Måste börja stretcha fötter igen med


Men bara att jobba på och komma tillbaka. Sakta, sakta...


Hade en intressant kväll när jag kom hem sen, älsklingen fick blodsockerfall och var allt annat än koherent. Det började bra, han stod och kokade lite pasta vid spisen när jag kom. Vi kramades och pratade lite, sen så började han fippla med ugnen så jag satte på den åt honom och vips så hade jag förstört makaronerna. Men han kunde inte förklara hur och han vägrade att äta druvsocker.

Så höll vi på i trekvart, jag försökte förstå vad han menade samtidigt som jag försökte få i honom druvsocker trots att han envisades med att han inte alls hade lågt blodsocker. Till slut så hittade jag blodsockermätaren och kunde visa att det var lågt, riktigt lågt och då gick han med på druvsocker och vips så var allt bra!. Han skulle ha litat på mig från början...


Imorrn är det ledigt, röd dag, och det ska bli så skönt! Sovmorgon!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se