VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 maj 2013

Pole, naglar och nålar

Av vintervild - 31 maj 2013 18:15

Fredag, inte en dag för tidigt. Jag är så trött att jag kan somna stående känns det som, det har blivit lite ont om sömn i veckan. Får ta igen det i helgen helt enkelt.


OP igår var riktigt kul, fick träffa fina Emma som har varit borta i en halv evighet, i Sydafrika, men inte en enda giraff tog hon med hem. Lite snålt tycker jag, hon skyllde på att den inte gick ner handbagaget. Undanflykter...

Camilla, Hanse och Anna-Maija var åxo där så det var fullt hus helt enkelt.

Jag gjorde inget särskilt, körde lite gamla vanliga kombos, klarade electric legswitch enkelt för för första gången och testade både Anastasia och Titanic. Den förstnämnda gick riktigt bra, även om den inte ser ut som när trickets namne gör den, men Titanic behöver lite mer övning. Görbar, dock.


Jag fick en kul förfrågan igår med, om att vara domare på STHLM Poles KM! Vilken ära! Jag ser fram emot att se de talangfulla tävlandena och hoppas att jag kan vara rättvis i min bedömning. Jag har ju bara erfarenhet av att vara på andra sidan bedömningsskalan.


Idag har jag fått nya, fina naglar och nålar i rumpan av Sofia. Mina stackars ben och höfter är inte på min sida men nu är jag nynålad och nyknakad och förhoppningsvis så blir det bättre snart. Älsklingen har köpt vin med, kommer att bli gott att dricka på uteplatsen ikväll.


 Summer blues


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se