VinterVild

Alla inlägg under april 2013

Av vintervild - 5 april 2013 20:36

Dagens känsla, Moby Dick does pole.

ANNONS
Av vintervild - 4 april 2013 13:45

Fortfarande hemma, ensam idag. Ganska skönt för då får jag titta på de serier jag vill och slipper älsklingens dåliga smak ;) (han säger säkert samma om min smak).


Jag skulle vilja åka in och köra lite spinnyträning idag men det är nog bäst att jag väntar tills imorgon som planerat. Tråkigt och en aning stressande men jag vill inte bli ännu sjukare. Jag har dessutom en privatsession med Daniela på lördag som jag vill vara tiptip inför, få koll på mina fula fötter och böjda ben.


Jag har sällskap av den kurriga minikissen iaf så inte helt ensam.


  Sötaste minimissen, alltid så nära mamma som man bara kan.


Katten visade prov på konstig matsmak igår när hon började nomma på min vegankorv. Katten är mkt kräsen men tydligen så var veganmat gott.


  Omnomnom


Älsklingen kom med bra nyheter idag med så kanske lite fira ikväll ^^


ANNONS
Av vintervild - 3 april 2013 13:15

Hemma sjuk idag, dålig timing. Inget allvarligt, jag får skippa träningen idag men satsar på att vara tillbaka på stången på fredag. Skulle gärna vilja kunna köra igenom hela mitt program, eller så långt jag orkar men har inte riktigt ngnstans att göra det. Stängerna i studion är för korta o på DQ går det inte att köra spinny så jag får väll hitta på ngt...


Älsklingen är åxo hemma o tvingar mig att titta på usla TV-program så jag få väll hitta på ngt roligare att göra.

Av vintervild - 2 april 2013 19:30

Livet går sin gilla gång, helgen är slut men orken är inte bättre för det. Jag behöver en långsemester på ett spa...


Den kreativa processen går framåt, jag har koll på det mesta både på golv och på stång. Just nu så det ut som skräp men det är bara att öva, öva, öva.


Spinnen från i onsdags på film i brist på annat att visa. Det är ont om tid för impros innan tävlingen.Resten av livet är ok, jag är trött o stressad och aningen panisk men klarar en dag i taget. Älsklingen ligger och sover just nu, han sov inte en blund inatt stackarn.


De fyrbenta har det bra, lillmissen fick gå ut med sele igår och det var nästan lika roligt som utan sele. Bara nästan...


 Mina söta mjauar

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se