VinterVild

Alla inlägg under april 2013

Av vintervild - 12 april 2013 09:45

Fredag. Inte så mkt mer att säga. Hade planerat träning idag men kroppen och själen är alldeles för trött så jag sparar mig till morgondagen och är förhoppningsvis en aning fräschare då.


Ska åka hem efter jobbet istället, halvsova i soffan med en katt eller tre och få lite energi. Det är ont om den varan för tillfället.

ANNONS
Av vintervild - 11 april 2013 07:45

Torsdag. Jag längtar efter att få sova ordentligt, sover dåligt nu för tiden och det märks. Kom iaf upp utan problem trots sent i säng igår, man får vara glad för det lilla.


Stretch och pole igår gick sådär. Stretchen kändes rörig och på klassen gjorde vi massor med styrka utan att jag riktigt kom ngn vart. Vågade inte ta i för fullt heller, vill spara lite axlar o armar inför tävlingsträningen, men det var kul ändå. Även om jag inte kom ngnstans.


Idag blir det OP, köra programmet tills jag stupar och kanske ta igen ett ryggpass om jag orkar.

ANNONS
Av vintervild - 10 april 2013 22:18

Lång dag idag, lång dag imorrn och resten av veckan. Jobb, träning och att inte glömma att andas.

Av vintervild - 9 april 2013 09:15

Tisdag. Lite mer sömn inatt men inte riktigt tillräckligt. Orkade iaf upp ur sängen när klockan ringde första gången, duktig jag!


Idag blir det ingen träning, vila står på schemat och jag ska försöka få in en hel del sömn, om jag kan somna förståss. Det är mkt nu med tävlingsträningen men jag har fått in disciplinen och planeringen och klarar av mer på kortare tid vilket känns riktigt skönt. Det stora är fortfarande att orkar allt, igår var jag så slut att jag bara orkade en kombo men på torsdag blir det hårdkörning igen. Imorrn är det backbends och Nivå 5 som gäller.


Semester har bokats med, älsklingen och jag ska på dykresa till Egypten veckan innan midsommar, live aboard med all inclusive. Närmre och billigare än Filippinerna även om jag längtar tillbaka dit med. Kanske nästa år...

Det var evigheter sedan jag dök, undrar om jag ens kommer ihåg hur man gör :P Och om våtdräkten passar, jag har blivit lite större sen sist jag använde den.

Något att se fram emot när det ser ut som att vintern aldrig vill släppa greppet.

Av vintervild - 8 april 2013 22:21

Jag överlevde dagen, förhoppningsvis morgondagen med. Är fortfarande Moby Dick men en aning mindre.

Av vintervild - 8 april 2013 09:00

Åter på jobbet, som alltid känns det som att jag aldrig varit borta. Nu har jag visserligen inte öppnat mailboxen ännu, jag vet inte om jag vågar riktigt än...


Det var kollektiv sömnlöshet hemma inatt, jag låg i sängen och vände och vred på mig och älsklingen retirerade till soffan för att få sig en blund eller två. Jag vet inte hur det gick för honom men när jag väl somnade så sov jag sporadiskt och oroligt så det blev lite sovmorgon imorse. Inte för att jag vet om det hjälpte precis, känner mig som död.


Dags att ta tjuren vid hornen och se vad som skett under veckan, möte efter lunch och planerat en timmes tävlingsträning innan handståendet så det är bara att sätta igång om jag ska få ngt gjort.

Av vintervild - 7 april 2013 19:15

Det har varit en lång dag idag. Träning, styrelsemöte för SPDF, mer träning och nu sitter jag i soffan nyduschad, fortfarande klistrig av greppsprayen och väntar på den (inte så) nyttiga pizzan som är på gång. En bra söndag.


Träningen går framåt, jag har med mig allt från gårdagen och det känns en aning bättre. Elefantunge idag istället för elefant. Jag undrar fortfarande hur jag ska orka allt, men det brukar lösa sig mot slutet på ngt underligt vis, men idag så orkade jag bara två kombos i rad. Till helgen satsar jag på att sätta allt!!


Styrelsemötet gick bra, det togs kort så snart finns min nuna på hemsidan.


Jobb imorrn, ångest. Jag vill inte ens veta hur mga mail och hur mkt kaos det är efter att jag varit hemma en vecka. Ekonomisk oberoende, tack?


I brist på polebilder så bjuder jag på lillmissen igen:


Lillmissen hittar nya gömställen  


Lite gos med älsklingen och film till middagen innan sömn och inte allt för mkt ångest hoppas jag.

Av vintervild - 6 april 2013 20:30

Fick hjälp med min koreo idag av finaste Daniela. Mkt saker som jag redan vet som fula fötter, böjda knän, dåligt markerade trick, men det är en helt annan sak att höra det från någon annan än att bara konstatera det själv. Jag fick massor med hjälp och bra tips och kom en bra bit på väg men det är lång väg att gå än och jag känner mig som en blandning av Moby Dick och en elefant ungefär.

Men det är bara att bita ihop och köra, det SKA bli den bästa koreo jag har gjort! Inte för att jag har så mkt att jämföra med, men ändå...


Träning imorrn, först på DQ en timme innan styrelsemötet och sedan på NPS. Älsklingen ska lägligt nog jobba hela morgondagen så jag slipper ha dåligt samvete för att jag inte är hemma.


Ikväll blir det god mat och gott vin (i moderation) och imorgon är en annan dag...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se