VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 april 2013

Halvdag

Av vintervild - 30 april 2013 08:00

Halvdag idag och jag är supertrött. Somnade lite sent igår, funderade på att jobba hemifrån men släpade mig upp till slut och här sitter jag nu. Har iaf mkt trevligt planerat idag, ska till naprapaten och sedan få nya naglar.


Min onda hamstring har börjat bli ond igen, den tyckte inte om att jag var sjuk och sen så har den bara blivit värre. Jag hoppas att en omgång med nålar ska få bukt på den. Frustrerande, jag vill ju kunna börja stretcha igen! Dumma ben.

Min axel är även den lite ledsen fortfarande, överansträngd tror jag, så den kanske åxo får sig en omgång.


Sedan fina, nya naglar och efter det hem och sova... Sova, sova, sova, valborgselden kan få brinna utan mig iår.


Hittade en Nemistripp som är precis som jag sådär apropå ingenting:


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se