VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 mars 2013

På film

Av vintervild - 14 mars 2013 08:15

Fortfarande lite polehög från gårdagen, och öm efter OP och handstående. Önskar att jag hade kunnat ligga kvar i sängen länge och sedan ta ett långt, varmt bad men det var bara att släpa sig upp i kylan. Minus fjorton, brr...


Gårdagens bedrift på video:Höll knappt en sekund men jag höll! Nu är det bara att jobba på uthålligheten och som sagt ansiktsuttrycket.


Gjorde inte så mkt mer på OP igår, var väldigt kall och torr så fick inget fäste. Försökte mig på lite bat wing men gled nästan till golvet innan jag krånglat dit alla armar på rätt ställe så det var inte rätt dag för det. Kändes bra ändå, hoppas på bättre grepp idag. Blir spinny, lagomt innan ryggstretchen.


Handståendet gick bra det med, nya saker som klickar varje gång även om jag var trött och inte orkade så mkt som jag brukar. Eftersom jag inte får gå benstretch så blir det handstående nästa omgång med så jag hoppas på fler framsteg till sommaren.


Börjar få panik inför tävlingen, som alltid men jag ska planera ihop en koreo i helgen och bestämma låt. Det kommer att bli perfekt! Typ...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se