VinterVild

Alla inlägg under februari 2013

Av vintervild - 18 februari 2013 12:30

Blev nålad imorse igen, en bra start på dagen. Det var inte lika illa som förra gången, mycket hade släppt i högerbenet precis som jag tyckte men vissa stick visste var de tog. Aj... O vänster säte fick sig en rejäl omgång, den var mer illa däran än jag trodde. Ny tid bokad i slutet av nästa vecka, förhoppningsvis är allt ännu bättre så då jag inte behöver gå så ofta, eller ens alls, efter det.


Bara jobb och sedan städa idag. Måste laga mat till matlådor om jag orkar när jag kommer hem, det ekar tomt i frysen. Det är bara så himla tråkigt...

ANNONS
Av vintervild - 17 februari 2013 20:15

Önskar att jag kunde säga att det gick super på OP:n idag när det var så länge sedan jag hängde på stången, men det kan jag inte. Första halvan av passet så var jag supersvettig och hal som en ål, andra halvan hade jag lite mer grepp men ingen ork. Dåliga tider just nu helt enkelt...

Det var dessutom rätt mkt folk där och då blir jag en aning hämmad, är van vid att ha det lugnt o skönt när jag kör OP ^^


Ingen Iron X-träning men lite handsprings blev det iaf. Så mkt det gick med händer som kändes som att de var indränkta i såpa. Har lite film men bjuder på min impro först.Det är lättare och lättare att köra en hel låt, nu så gör jag inte så långa eller komplicerade/tunga kombinationer men det skönt att känna att jag har fått upp orken en aning iaf.


Imorrn ska jag bli nålad igen, det behövs. Höger ben känns helt ok, jag har ont där jag ska ha ont och inte i hela benet och hamstring och höft känns som smör. Vänster ben har blivit helt knäppt dock och känns som trä, det gör ont i utsida lår/rumpa och känns stenhårt och stelt. Jag hoppas att det kan avhjälpas imorrn, delvis iaf. Så ingen OP imorrn, det blir pole igen på onsdag innan handståendet. Kanske lite stretch hemma innan dess om jag hinner, har som sagt fått mkt på jobbet nu.


Det blev ingen balett idag, blev middag med familjen hos mor och far istället så nu sitter jag supermätt och jäser i soffan innan det är sängdags.

ANNONS
Av vintervild - 17 februari 2013 09:45

Har haft mkt att göra de senaste dagarna, det mesta har involverat kvalitetstid med älsklingen och djuren men det är nog så viktigt! Jobbet börjar sätta igång i 110 åxo, ska bli kul men jobbigt. Det heter ju jobb :P


Stretch igår med Clara och Hanse, var inte helpepp direkt men kämpade på. Inte bästa passet någonsin, kände mig svag och orkade inte ta i så mkt som jag brukar men fick en del gjort iaf. Tränade eagle och fick till det efter ett tag, måste jobba på höfter och rygg så att de blir mjukare bara.

Lite brygga och cheststand blev det med, nuddade huvudet med tårna i chest stand! Med Claras hjälp så det räknas inte riktigt än, men ett steg på väg.

Bryggan var sådär, man kan inte vara på topp jämt.


 Tryck, tryck, tryck!


Det finns två tillfällen när jag tycker att jag har för långa ben, i brygga när jag försöker få dem raka och när jag ska stretcha split hemma för ingen vägg är lång nog att sitta mot.


Jag har inte kört pole på över en vecka nu, onsdagens halkande räknas inte, men idag ska jag iväg för lite OP. Ser fram emot det, har känt mig allmänt opepp på det mesta den senaste veckan. Handståendet har iaf gått bra, väntar på filmer från privatpasset med Toubab i fredags. Det känns inte längre omöjligt att stå upp och ner. Bara nästan.

Av vintervild - 16 februari 2013 17:32

Helt ok ryggpass men har haft bättre. Känner mig för svag rent allmänt, men fick iaf bild på en eagle.

Av vintervild - 15 februari 2013 13:30

Finaste minimissen (som börjar bli stor)
Vi har lite meningsskiljaktigheter om hur vi ska sova på morgonen, han vill helst ligga på mitt bröst o kurra som en tok medan jag föredrar att ha han på armen bredvid. Ibland vinner jag och ibland vinner han. Oftast han.

Av vintervild - 15 februari 2013 07:15

Veckan av oförutsedda saker fortsätter. Det blev ingen stretch igår för Nelle var sjuk (krya på dig!) så det blev hem till soffan, älsklingen och djuren istället. Inte fel det heller o pojken blev glad över att få se mig lite emellanåt ^^ Han lagade god mat till mig dessutom så jag klagar inte.


Idag har jag träning med Toubab och har med mig saker för OP om jag skulle jag känna för det efteråt. Jag får se, min energinivå den här veckan har varit rätt så låg.


Benen känns bra men nu när höger börjar mjuka upp sig så känner jag hur stel vänster är. Dubbelnålning på måndag?

Av vintervild - 14 februari 2013 13:56

Jag lyckades med en kombo igår iaf, knappt. Lärde mig den av Hanse som lärde sig den av Moa på Nivå 5:Benen känns fortfarande bättre, jag har hopp! Trots stickmärken där nålarna satt :)

Av vintervild - 14 februari 2013 07:15

Det är veckan av ändrade planer den här veckan, istället för OP på studion så blev jag nålad i benen. Var hos Sam i tisdags och pratade om mina långvariga problem och han tyckte att jag skulle testa nålning så jag bokade in första tiden som jag hittade hos naprapaten vilket blev nästan på en gång.

Hon klämde o kände lite o stoppade sedan in långa nålar i mina muskler för att få en reaktion. Det låter läskigare än det var, själva nålsticket kände jag knappt men när hon kom ner till triggerpunkten långt in i muskeln så var det en annan historia. Det gjorde inte jätteont utan kändes mest konstigt och krampigt.

Hon kom fram till att min hamstring mår finfint, det är insida lår och höftböjare som är ledsna och det sitter väldigt långt in så vanlig massage har inte hjälpt.

Efteråt var jag rejält öm, som blåmärken, men testade att köra lite pole. Det gick inte så bra alls för jag hade fått lite vanlig massage med olja så det var bara att glömma att stanna kvar på stången. Så ingen impro från igår, det fanns inte en chans.


Idag känns benen helt ok, jag har inte ont i hamstring för en gångs skull utan i just insida lår som jag borde. Jag ska dit igen på måndag morgon för ytterligare en session och jag hoppas verkligen att det här är svaret på mina evighetslånga problem.


Det är tur att jag inte är nålrädd.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se