VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 februari 2013

Upp och ner

Av vintervild - 26 februari 2013 07:30

Humöret går upp och ner, hittade en avi för mina Black Milk-inköp på hallmattan när jag kom hem igår och genast blev livet gladare! Ska hämta ut dem idag efter jobbet, stället hade hunnit stänga igår. Tyvärr så blev det tull o andra elakheter men det kan jag leva med.

Eftersom jag var på gott humör så stretchade jag lite rygg och övade eagle. Små framsteg, nu kan jag nudda foten med den andra handen. Jag tappar balansen innan jag får tillräckligt med grepp men det går iaf åt rätt håll.


Sen kände jag efter hur mina ben mådde och blev genast deprimerad igen *suck* Icke-funktionella är bara början, jag har en lång, lång lista att dra för naprapaten på torsdag.


Nu jobb, kanske lite stretchlek i snygg catsuit när jag kommer hem. Jag får se vad livet tycker.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se