VinterVild

Direktlänk till inlägg 4 februari 2013

Trött men nöjd

Av vintervild - 4 februari 2013 07:45

Helgen gick alldeles för fort, som vanligt, vart tar tiden vägen. Men det har varit en bra helg på det stora hela, minus lördagsångesten och söndagsmorgonsdepression. Man kan inte få allt.


OP igår gick bra, jag körde kombos som planerat och spenderade tågresan in till studion med att fundera ut några som jag kunde tänka mig. Inga nya trick per se men nya kombinationer och ingångar. Det blev lyckat, jag fick till det mesta som jag ville men insåg att jag behöver högre takhöjd för att klara allt som planerat.

Jag hade sällskap av Jessica o Hanse och fick några fler kombos att testa, speciellt en hs till meat hook till chopsticks som jag verkligen gillade, den ska tränas på.


Sedan balett, som jag har saknat! Det är tusen gången roligare nu med Katja, hon är verkligen en lärare i min stil. Vi gjorde inget nytt men göra en lång kombination på diagonalen istället för bara en eller två saker. Det verkade omöjligt men jag fick till det helt ok efter några gånger. Bland annat så var en attitudepiruett med, den var kul! Mest för att jag klarade den relativt lätt (men säkert inte så snyggt).

Vi avslutade med att köra fotstyrka vid stången och de som ville fick ha tåskor så det hade jag såklart. Så jobbigt! De sista tio minuterna med tåskor var de jobbigaste på hela klassen. Mina skor fick godkänt så jag fortsätter med dem och det kändes bra men jag kommer inte hela vägen upp på plattan så måste träna på både styrka och vighet i fötterna.

Det är kul att få köra tåskor med en lärare som tittar och kan säga vad som är fel, jag ska försöka hinna träna lite hemma med. När jag nu ska få tid med det...


Avslutar med dagens outfit, svart och mjuk och med en trött blick.


 

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

4 februari 2013 08:50

Åh låter kul på baletten men ja, säkert hård träning och ont från början att köra så intensivt. Hemma kan man ju känna lite själv och ta det lugnt om man behöver. Men ja, du kommer nog utvecklas enormt :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se