VinterVild

Direktlänk till inlägg 4 december 2012

Oversplit och balettpepp

Av vintervild - 4 december 2012 19:00

Gjorde faktiskt ett försök till benstretch igår, framför TV lite lugnt hade jag tänkt. Jag hade inte räknat med den lilla loppan som ville vara med precis överallt. Han var över, under, på, klättrandes, krypandes, jamandes. Det gick inte så bra med andra ord, det är svårt att stretcha när man riskerar att mosa en katt under processen.


Jag gjorde iaf ett försök till oversplit mot soffan och det gick helt ok med höger ben och inte alls med vänster. Kan nog bero på att jag inte kunde värma upp ordentligt pga katt och Sibirienkyla inne.


 Jag är genomskinlig, lovar


Det var lite svårt att få plats med kameran på ett bra ställe, vårt vardagsrum är inte stort, men jag skulle nog kunna komma ner på golvnivå någon gång om alla muskler håller *peppar peppar*


Jag funderar på OP imorrn innan rygg, får se hur det ser ut med energin och jobbnivån.


Jag har bokat in balett i vår igen, jag såg till min glädje att Katja som jag hade på sommarintensiven ska ha en F4 för vuxna och då blev jag genast extra pepp på balett igen! Det kan inte bli annat än bra så vårens söndagskvällar är vikta till balett.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

5 december 2012 21:49

Tjusigt! :D

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se