VinterVild

Direktlänk till inlägg 3 december 2012

Resident evil

Av vintervild - 3 december 2012 15:00

Tillbringar dagen i soffan med att titta på "Resident evil"-triologin och gosa med djuren. Lillmissen går från 0-100 på två sekunder och tar lika kort tid att gå tillbaka till noll, nu har han tvärsomnat på kudden bredvid mig efter att ha galopperat runt i lägenheten ett tag.


Svansjön i lördags var jättebra. Jag har inte sett originalet men den här versionen är att rekommendera. Musiken, dansen, energin. Jag önskar att jag kunde dansa hälften så bra som dem.


Har inga större planer för resten av dagen, funderar på att ta ett bad och kanske stretcha ben om jag orkar. Känner mig inte helt hundra i kroppen men lite bad kanske kan råda bot på det. Tycker inte om att vara småsjuk, heller helt däckad istället för det här lilla fram och tillbaka.


Missarna låg på samma ställe alla tre tidigare idag, det är inte ofta. Fick det tom på bild innan de sprang åt olika håll igen.


Vi kanske tycker om varandra lite grann. Eventuellt. 


Nu ska jag fortsätta att titta på film och kanske hitta några julklappar. Älsklingens är fixad och klar, bara resten kvar...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se