VinterVild

Direktlänk till inlägg 3 december 2012

Hemmadag

Av vintervild - 3 december 2012 11:30

Hemma idag, inte riktigt frisk så att säga. Jag försökte komma upp imorse men efter att ha försökt tre gånger så jag jag upp och sov vidare i några timmar till, sammanlagt 12 timmar lyckades jag sova. Med lite avbrott för lillkatten som ville vara med och trampa och kurra och gosa.


Nu känns det bättre och jag satsar på att komma till jobbet imorgon, det är tråkigt att vara sjuk helt enkelt. Det löste iaf frågan om jag skulle på OP idag eller inte.


Ingen OP igår heller, gårdagen spenderades i soffan med älsklingen och filmtittande. Vi hade en plan om att åka och handla men det gick inte så bra med den. Vi får ta det nästa helg.

Jag gjorde ett försök till ryggstretch men det gick inte alls bra vilket jag hoppas beror på att jag var dålig redan då. Inga framsteg alls, det känns mest som att det blir sämre och sämre på ryggfronten.


Nu ska jag dricka kaffe, äta lite frukost och vara duktig o kolla jobbmailen. Bebisen har somnat i soffan bredvid mig, missen är ute och katten längtar ut.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se