VinterVild

Alla inlägg under november 2012

Av vintervild - 3 november 2012 20:45

Gårdagen var lång, först lite jobb och sedan två timmar i studion, lunch och till sist två timmar på DQ. Tränade med Emma och Hanse som ska köra dubbel-showcase på SM, de kommer att rocka!


Jag satte min sista spinnykombo, äntligen, och är nu helt nöjd med koreon. Jag körde igenom några gånger i studion så gott det gick med takhöjden, det är inte så lätt när jag hamnar i golvet hela tiden, men allt sitter där det ska och jag har bra timing. Körde även en dress rehearsal, kläderna funkar men jag ska skaffa ett par aningens större shorts.

På DQ körde jag igenom mina kombos, både statiska och spinny på de höga stängerna som tråkigt nog inte går att sätta på spinny. Jag måste öva på att hamna rätt i vissa trick så publiken ser ngt mer än bara en stor rumpa eller en fot eller ngt annat ointressant. Vinklar är viktigt, en fördel med spinny är att man får alla vinklar på en gång men alla trick är inte gjorda för spinny och det finns alltid risken att stången har dålig snurr o stannar. Träna, träna...


Lunchen åt vi hemma hos Hanse och jag blev direkt kär i lägenheten med högt i tak och kakelugnar i varje rum. Måste ha! Undrar hur mga banker jag måste råna för att kunna köpa den...


Tog ett långt bad när jag kom hem, med en bebiskisse som låg på golvet nedanför och vaktade hela tiden. Han var smart nog att inte börja promenera på badkarskanten eller hoppa ner till matte, duktig katt.

Spelade lite innan sovdags och sov som en stock.


Idag har jag inte gjort mkt mer än ätit kakor och tittat på bilder. Älsklingens pappa, hans fru och dennes son kom över och vi tittade på våra bilder från Turkiet och åt kakor och drack kaffe. Bebben ville vara med och välte ut älsklingens pappas espresso och blev tvångsdelegerad till mitt knä. Buskatt.

Lite benstretch efteråt, inte så pepp alls. För trött och seg och full av kakor, tittade på Brave med älsklingen och bebismissen istället. Söt film, jag gillar animerat.

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma tillbaka efter att ha handlat lite mat till sigsjälv (min mat fanns hemma) och sedan ska jag sova. Imorrn blir det träning, vet inte om det är ngn i studion men DQ är iaf öppet. Vi får se...

Av vintervild - 2 november 2012 23:36

Beskrivning kommer imorgon. Pausbild så länge...

Av vintervild - 2 november 2012 09:00

Skönt med sovmorgon. Vaknade strax efter sju och kände mig riktigt utsövd så gick upp och fortsatte med mitt "Breaking Bad"-maraton. Sitter med en busig bebiskatt som busat sig trött och tvärsomnat i framstupa sidoläge i mitt knä.


Igår blev det stretchdag i studion efter min korta session med koreografen. Den gick bra, jag hade nästan listat ut vad jag skulle göra själv så vi var klara på tio minuter. Internettet fungerade som det skulle efter lite om och men och jag känner mig nöjd med det hela.

Sen blev det stretch, började med ben och mina hamstrings är inte på min sida. Gjorde mitt bästa och hoppas att de håller till tävlingen.


Straddle och split kändes bättre, kom ner med magen i golvet i straddle! Syns inte så bra på bilden, men den är nere :)


 Framsteg


Rygg efter det, kändes bättre utom min cheststand som är usel och inte förtjänade att komma med på bild eller film.


 

 Mål: rakt ben ner i golvet!



     Samma här :)


Idag blir det lunchträning i studion om vi lyckas få tag i en nyckel förståss. Är dålig på att bryta mig in...


Film på gårdagens strapatser:



Av vintervild - 1 november 2012 07:30

Igår så kändes träningen riktigt bra, jag fick in timingen helt ok och orkade köra igenom hela koreon en gång. Jag är fortfarande inte nöjd med min kombo på spinny så den kommer att ändras, igen (beslutsångest ftw!), men allt på statisk känns bra och själva dansdelarna är guld. Så glad att jag bestämde mig för att ta hjälp till dem, hade nog legat i fosterställning och gråtit annars. Idag har jag en kort Skype-session med min "koreograf" för att reda ut en del i koreon men i övrigt så är jag lämnad till migsjälv.

Utöver koreoutredningen så kommer jag bara köra stretch idag, kroppen behöver lite återhämtning. Imorrn däremot så kommer det att bli styrka och hårdkörning och eftersom det är jobb hemifrån så kan jag ta lite sovmorgon och låta kroppen vila ut.


Fick inte så mkt sömn inatt, hade först en gosig bebiskisse som låg och kurrade på mitt bröst. Mysigt, men svårt att sova. Sen insåg bebiskissen att han inte var det minsta trött och började attackera matte med hajtänder och sylvassa klor så det tog lite tid att somna. Dessutom så ylade katten efter uppmärksamhet (älsklingen kom hem sent) vilket inte hjälpte. Sovmorgonen imorrn kommer att vara en livräddare.


Nu ska jag hålla mig vaken tills jag får sova i min mysiga säng igen...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards