VinterVild

Alla inlägg under november 2012

Av vintervild - 13 november 2012 15:30

Nelle var en ängel och filmade alla NPS:are och jag har laddat upp filmen på mitt egen YouTube-konto med lite information och tack tillagt. Jag är inte expert på Preimere så kvalitén kunde nog ha blivit bättre men håll till godo:




Av vintervild - 13 november 2012 10:00

Måste börja med att tacka för alla fina ord och peppningar som jag har fått, jag uppskatta dem verkligen och blir alldeles varm i hjärtat. Någon måste komma sist och jag har nio fabulösa tjejer och fyra dito killar före mig i resultatlistan som jag inte missunnar en poäng, men det är aldrig kul att vara sämst.


Tyvärr så är livet allt annat än snällt mot mig på andra fronter, trubblet som älsklingen har, mörker ute och mörker inne. Jag är trött och nedstämd och överstressad vilket inte är en bra kombination och dessutom har tigern börjat komma på besök så det blev lite droppen som fick allt att rinna över just nu. All skit på en gång så att säga.


Imorse kom jag inte iväg till jobbet trots att det är tisdag och jag snart kommer att känna mig som en främling i mitt eget hem när städerskan kommer. Jag vet inte hur jag ska hantera det, eller mig, just nu. Jag siktar på morgondagen.

Av vintervild - 12 november 2012 09:50

Jag kom sist. Med sämst poäng av alla deltagande, killarna inkluderat. Jahapp.


Det där med tävling är nog inget för mig.

Av vintervild - 12 november 2012 08:15

Första bilden jag har hittat, men förhoppningsvis inte sista.


  Kill them with awesomeness!


Av vintervild - 11 november 2012 18:30

Så är en samtidigt lång och kort SM-dag över. Tiden gick så otroligt fort och dagen sprang förbi, men det känns främst i huvudet att det har varit en lång dag.


Jag är mkt nöjd med min insats, främst för att jag hade jättekul på scen (även om jag var glad när det var över) och dessutom för att jag satte alla trick precis som jag ville. Några missar smög sig in, men jag hoppas att ingen mer än jag märkte något. Ingen pallplats, men det hade jag inte räknat med, vet inte placeringen än men återkommer när jag vet.

Jag har tyvärr varken film eller bilder att bjuda på, jag hade ingen förutom mina underbara NPS-vänner och bloggkompisar i publiken (det var så mkt folk att älsklingen inte kom in :( ) men jag tror nog att det dyker upp ngt på YouTube, Facebook eller ngn annanstans så att jag kan främst titta på det själv och dela med mig.


Genrepet gick inte lika bra. Det var stängt iår, som tur var, för jag fick total black out och gick åt fel håll i början så jag fick säga till dem att stänga av o börja om ^^Tur att jag fick det iaf. Sen klättrade jag för högt upp på statisk så när jag skulle ner från min Poisson så var jag typ en meter från marken och dunsade ner som en elefant och höll på att ramla. Tur att det bara vara genrep :P


Vinnare i damklassen blev bästa Daniela, min instruktör!! Inte förvånad, hon är stark, vig och har perfekt teknik och linjer. Jag såg inte hennes framträdande (vi kunde kika från sceningången) men jag hörde alla jubel som kom gång på gång.

Tvåa blev underbara Lina och trea Sanna från Gävle.


Jag såg inte ett enda av killarnas nummer så det ska bli intressant att få se dem sen. Ibra vann, föga förvånande, Simon tvåa, Daniel trea o Suleyman på fjärde plats.


Hanse och Emma avslutade med stor stil med sitt vackra dubbelnummer, de var så duktiga och man ville inte att det skulle ta slut.


Nu ska jag smälta allt, låta "nu är det slut"-melankolin få sjunka in och blicka framåt. Iron X-träning står på schemat och jag har massor med trick jag vill prova men som jag har satt på väntelistan. Onward and upward!

Av vintervild - 11 november 2012 08:45

Om en stund ska jag bege mig till pendeln och vidare mot Älvsjömässan och tävlingen. Jag känner mig både lugn och livrädd på samma gång men ska göra mitt bästa och hoppas på att jag inte kommer sist. Jag har packat, fixat lunch, tvingat älsklingen att komma o kolla och fram till att jag går på scenen i skarp läge någon gång runt kvart i fyra så är det bara sista förberedelser och pepp kvar.


Håll alla tummar och tår för mig!

Av vintervild - 10 november 2012 10:45

Dan före dan. Imorgon samma tid så är jag backstage och väntar på att klockan ska bli tävlingsdags.


Igår körde jag sista träningen med Moa, det gick superbra och kändes mkt bättre än i onsdags. Vilodagen hjälpte ^^

Nu måste jag bara komma ihåg allt imorgon, ska titta på filmerna och gå igenom allt i huvudet.


Idag är det bara vila som gäller, ska till mamma o pappa o äta middag och försöka få en tidig kväll. Måste komma ihåg att fixa mat och dricka att ta med mig imorrn med, det kommer att bli en lång dag.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards