VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 november 2012

Snötid

Av vintervild - 30 november 2012 07:45

Fredag idag och massor med snö! Lycklig! Jag vill ha mer snö, helst flera meter, och massor med kallt. Men då måste de ordna värmen i lägenheten först för just nu så fungerar den inte och det är iskallt. Vi har ett el-element som vi fick förra året när värmen inte fungerade (ett återkommande tema) men det värmer bara i vardagsrummet, i de andra rummen är det snart frost.


Jag hade iofs ett eget litet element i sängen i morse, lillkissen låg och sov på mig. Nu börjar han bli för stor för att få plats på bröstet utan att halka ner på sidan så han lägger sig helt sonika över mitt ansikte. Inte så obekvämt som det låter mer än att jag får ont i ryggen av att ligga på rygg hela tiden, men vad gör man inte för sin underbara kurrmaskin.


Idag har jag äntligen massage, bokat med massör den här gången, och när jag kommer hem ska jag ta mig ett långt bad och värma upp min frusna kropp. Om jag orkar så blir det till att shoppa glögg på vägen hem, men jag får se hur trött jag är efter knådandet.


Nu te för det är inte så väldigt varmt på jobbet heller.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

30 november 2012 08:08

Jobbigt med så kallt inne. Här eldar vi och vill inte köra elvärme så då får man snåla ibland. Har ju varmt då vi eldar men inte så mycket värme i polerummet så därför fryser man där inne ibland. Tar tid att värma upp sig själv och stången.

Jag svarade lite på det du skrev också men ville inte klistra in svaret här nu. Men jag skrev liksom inget spännande så läs om du vill sen :)

Ha en bra dag på jobbet med massage osv :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se