VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 november 2012

Stretch och latex

Av vintervild - 29 november 2012 08:00

Torsdag och snö ute! Inte så länge till tror jag, det är över nollan så den rinner nog bort snart, tyvärr. Jag gillar snö så jag hoppas på kallt och mer snö.


Stretch igår, blev både rygg och ben eftersom jag hade en gång att ta igen. På ryggstretchen var det mest styrka, nyttigt men lite tråkigt. Det gick ok även om jag är långt ifrån så stark eller vig som jag vill vara och jag ska se till att lägga in ett ordentligt stretchpass för ryggen hemma så att jag förhoppningsvis kan få något att lossna.

Ben gick bra, det är kul att sitta i sittande split nu eftersom högerbenet står rakt ut åt sidan. Vänster är lite efter men det är på gång ^^ Måste träna på styrkan mer för jag kan inte få dem så långt ut med muskelkraft utan Nelle måste flytta ut dem. Träna, träna..


Inga revolutionerande pass med andra ord men det kändes helt ok och jag har träningsvärk idag. Ser fran emot att köra OP idag, det blir nog flexytrick som förra veckan och grundläggande saker. Back to basic så att säga.


Helt orelaterat så köpte jag min första latexklänning igår, den är supersnygg! Av en tjej på studion så jag kunde prova den och den satt verkligen helt perfekt. Nu måste jag bara hitta tillfälle att ha den på.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

29 november 2012 21:52

Ohlala vilken klänning.. :) jag vet inte om latex är min grej, men byxor som sagt kanske, ifall jag kan köra pole i dom hehe :)
Du kommer ju se supersnygg ut i den där :) (gör du ju annars med, men du fattar :)

http://www.primapolerina.net

 
Vickan

Vickan

29 november 2012 22:32

Ja, den här hade jag kunnat tänka mig http://www.westwardbound.com/content/content_prod_detail.numo?idarea=15&idareacat=315&idareacatsub=&id=10666 ;D

Då hade jag kunnat ha kläder under med och så köra pole i dressen ändå.. haha :D Det hade varit bra nu vintertid sen :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se