VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 november 2012

Klant

Av vintervild - 28 november 2012 08:00

Det blev ingen massage igår eftersom jag är klantig. Jag hade bokat in massage men inte massören och då blir det lite svårt att få till det hela.


Så ingen massage men jag hann utan problem till handståendet och det var tur för igår så stod jag verkligen på händer! I flera sekunder! Alldeles själv! Flera gånger dessutom! Helt galet... Systemet fungerar helt enkelt och jag ska göra mitt bästa för att få det på film snart.


Poleabstinens, ska köra OP imorrn men det känns som evigheter till dess. Tänkt att man kan sakna en metallstång så mycket.

Idag blir det ryggstretch, jag måste få ordning på min stela rygg och få lite framsteg på ryggfronten. Ett av mina mål för året var ju att komma ner med tårna till pannan i chest stand, jag misstänker att det inte kommer att gå. Tyvärr. Man kan inte få allt...


Fram till dess är det jobb i mörkret, regnet och blåsten. Jag är mkt glad att jag jobbar inomhus sådana här dagar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se