VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 november 2012

Söndagens OP-sammanfattning

Av vintervild - 27 november 2012 07:30

Fick till filmerna från i söndags, fixade dem medans älsklingen tog hand om datorfrågor per telefon. Mitt i Walking dead.Tränade en hel del Iron X, twisted och elbow grip. Det går sakta men jag får mer och mer kontroll på vägen ner och kan nästan stanna en sekund. Diskuterade med Hanse om det var enklare med benen i split eller som en boll. Med benen i split så är de raka och kommer långt ut, men långt ifrån varandra. Med dem i en boll kommer de nära kroppen men åxo när varandra. Jag får köra båda helt enkelt.

Iguana börjar bli bättre med även om mitt grepp är uselt. Fick till en bra kontrollerad nedgång när jag preppat händerna med både det ena och det andra och inte gled ner, målet är att bli helt rak (o drömmen är airwalk som Jenyne gör).


Lite stretch efter det, det märks att jag har slarvat med ryggstretchen. Stel som en planka i bröstryggen, men jag kom lite närmre fötterna med händerna i bryggan trots allt. Måste skärpa mig och stretcha mer rygg helt enkelt!På slutet så gjorde jag en liten splitfloorworkkombo, ganska söt, ska träna mer på den och inte slå Hanse i huvudet den här gången ;) Hanse hittade den på YouTube och den ser rätt creepy ut när hon gör den med klackar.


Jag har beställt proteinpulver nu när lönen har trillat in, Fusion for pole. Inte så mkt för att det är för poledansare utan för att det veganska proteinet ska smaka gott, till skillnad från de andra som jag har provat. Jag beställde två olika, choklad och choklad-kokos. Hoppas att de kommer snart, jag återkommer med omdöme när jag har smakat ^^


Idag blir det massage och hinner jag så blir det att ta igen handstående efter det. Ingen OP förrens på torsdag, det känns som evigheter till dess.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Li

27 november 2012 20:43

Oj, tror att det var mina ben som blockade kameran där i slutet. Men bra jobbat!

vintervild

28 november 2012 07:21

Det gör inget :) Tack, ska försöka få till den snyggt men inte lika läskigt som hon i länken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se