VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 november 2012

På fel väg

Av vintervild - 26 november 2012 07:15

Måndag återigen. Först på jobbet idag, lugnt och skönt...


Helgerna börjar att bli alldeles för korta nu igen och veckorna alldeles för långa och jag tänkte onda, tvångsartade tankar imorse igen. Jag vet mkt väl vart den här vägen leder, som tur är så har jag tid hos min psykatrier på fredag.


Jag har lagt baletten åt sidan för resten av terminen, jag känner att jag inte orkar eller hinner, behöver sova mer och ta det lugnt. Tråkigt, men jag gör det för att det är kul och när det blir ett tvång så är det bara fel. Jag får se hur jag gör nästa termin, jag vill gärna gå men jag måste känna att jag orkar och hinner.

Så idag blir det hem efter jobbet. Jag har lite film från igår som jag ska försöka hinna klippa ihop och sedan sova. Jag tycker om att sova...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se