VinterVild

Alla inlägg under september 2012

Av vintervild - 7 september 2012 08:45

Fredag, äntligen. Sitter och fryser och önskar att jag hade sojamjölk kvar i kylen, men den tog slut igår så inget te för mig. Snyft. Känner mig dock ovanligt pigg för att vara fredag. Inte för att jag är pigg men inte lika slut som jag brukar på fredagar. Jag funderade lite på om jag skulle vara otrogen mot NPS idag igen, men min träningskompis kunde inte och jag har tränat hårt fem dagar i rad efter en lång tid med sporadisk träning så det är nog bra med vila. Men jag har abstinens, har inte kört pole sen i söndags!


Ryggstretchen igår gick bra, även om det inte blev så mkt stretch utan mest styrka. Jag klarade att ligga på the evil torture blocks from hell och fick beröm för mina axlar som har blivit riktigt mjuka o fina. Nu måste jag bara förstå att mina axlar är mjuka, jag har inte riktigt fått in det i skallen än.


Positivt: mina supermans har blivit mkt bättre, min rygg är stark och fin. Lite ojämnt stark men stark. Jag klarar att lyfta händerna från marken i brygga o gå upp till raka ben o stå där o gå ner kontrollerat.


Negativt: mina hamstrings är svaga som kattungeben, preplyften för chest stand gick inte alls. Kom ca 10 cm upp med fötterna från marken. Jobba hamstringstyrka!


Nu har mina fingrar frusit till is, ska nog köpa mig lite sojamjölk o hinka te resten av dagen.


Random bild på världens finaste fjantmisse  


ANNONS
Av vintervild - 6 september 2012 07:45

Idag är det möte hela dagen, det kommer att bli intressant. Undrar om de kommer att tycka att jag är konstig om jag somnar vid bordet...


Voltakro igår, superkul! Vi körde massor med matta, sådan där uppblåst superbouncy matta. Handvolt, frivolt, början till salto (men jag fegade ur), walkovers. På slutet trampolin o jag var inte lika feg som förra veckan, det går framåt. Dessutom fick vi en glad överraskning, Toubab som har handståendekursen på NPS ska ta över gruppen. Det är en liten, liten värld vi lever i :)


Ser fram emot nästa vecka, och ser fram emot ryggstretch idag men med skräckblandad förtjusning. Det känns nämligen som att min rygg har blivit superstel så jag tror att jag kommer att få bannor för det idag. Ingen gummirygg, snarare betongdito.

Hade tänkt köra OP innan men tror att min stackars kropp behöver vila lite o stretchen är hård nog. Dessutom så blev min OP-partner krasslig o jag orkar inte köra själv.


Men först jobb o möten.

ANNONS
Av vintervild - 5 september 2012 07:45

Dagen blev bättre som tur var. Massören tyckte att musklerna kändes bra, jag fick några stärkande övningar för hamstring att göra eftersom de är alldeles för svaga (det är därför jag rasar ner från stången när jag försöker hänga i ett knäveck). Ska köra i två veckor och sedan höra av mig och berätta hur det går. Jobbiga var de, det märks att mina hamstrings inte har fått jobba så väldigt mkt.


Handståendeklassen var riktigt bra, och jobbig. Vi ska lära oss att stå i korrekt handstående enligt konstens alla regler, o det är många regler och många små muskler i axlarna som får jobba. Vi körde massor med övningar stående eller sittande för att få in tänket och det var först på slutet som vi verkligen stod på händer i olika varianter, men det var inte mindre jobbigt för det. Det brände ordentligt i axlarna när passet var slut kan jag säga men jag har mindre träningsvärk idag än jag trodde.

Ser fram emot nästa vecka.


Idag voltakro och jag ska se till att vi ska köra mer matta. Valparna vill mest köra trampett o trampolin men nu ska tant styra upp så det blir handvolter, flickisar och walk overs.


En sista bra sak igår var att jag hittade mina solglasögon, yay! Jag har letat efter dem hela sommaren och hade förlikat mig med att jag lagt dem på det där "bra" stället som brukar vara ngnstans långt hemifrån eller på ett tåg, men igår när jag skulle sova så låg de på en väska i sovrummet bara sådär. Jag gissar att de legat under sängen eller byrån o så hittade städerska dem när hon städade, hur som helst blev jag väldigt glad o somnade nöjd.  Jag o mina solglasögon i Filippinerna, varmt och skönt...

Av vintervild - 4 september 2012 07:30

Är på dåligt humör idag, vet inte riktigt varför. Det började redan igår när jag kom hem efter baletten och älsklingen inte ens hade orkat tända i fönstret utan bara låg på soffan. En riktig småsak, men ibland är jag en bitch.

Jag hoppas att det går över, det kommer att bli en lång dag annars...


Baletten igår gick som förväntat. Gruppen jag går i är egentligen för avancerad för mig, men det är den enda tid jag hinner på hela veckan så jag får kämpa på. Vi är inte så många o de flesta hade tydligen tränat ihop i flera år. Vi gjorde inte så mkt nytt som tur var, förutom piruetter åt andra hållet som inte var så svårt som jag trodde.

Sen så är min utåtvridning riktigt usel, den har dessutom blivit sämre under sommaren så det måste jag jobba på. Allt bli så mkt enklare med bättre turn out.


Idag ska jag få massage igen, får se om vi lyckas göra ngt åt mitt elaka ben, och första handståendeklassen. Det ska bli intressant.

Av vintervild - 3 september 2012 20:34

Lillkissen har öppnat ögonen och utforskar världen.


Av vintervild - 3 september 2012 09:45

Lite träningsvärk, men inte extremt. Känns att jag har tagit i, dock, mkt skön känsla. Förutom att mitt elaka högerben fortsätter att vara elakt, kan det inte bara komma ut på banan snart igen? *morr*


Älsklingen kom hem efter att jag hade somnat, jag fick väcka honom på soffan framåt natten. Jag hoppas att han inte ska jobba i helgen, vi behöver kvalitetstid (och storhandla).


Inte mkt att tillägga idag, balett i eftermiddag, jobb tills dess. Längtar hem till min säng och mina kissekatter och min älskling. Först och främst så längtar jag till lunch.

Av vintervild - 2 september 2012 20:45

Var inte alls pepp på OP idag, hade helst velat ligga kvar i sängen efter middagsluren men kom iväg iaf. Körde nästan enbart styrka idag, söndagar ska bli min styrkedag har jag bestämt, så jag kommer förhoppningsvis ha massor med träningsvärk imorrn.


Körde Iron X-träning, handsprings, shouldermounts och diverse statiska saker. Det sista jag gjorde var Elbow grip Iron X och stora framsteg, lyckades stanna kvar i nästan en sekund! Yay!Är glad för det lilla :)


Imorrn är första baletten för mig för terminen, ska bli spännande. Hoppas att jag minns ngt öht...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se