VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 september 2012

Stretch

Av vintervild - 27 september 2012 20:30

Ingen OP, mitt möte drog ut på tiden, men stretch blev det. Tog igen benstretch o sen vanliga ryggstretchen.

Ben gick bra, parsplit mot vägg gick super, höger ben var nästan i väggen! O vanlig split direkt efter kändes åxo bra, kom längre ner än vanligt.
Resten gick ok, min straddle har blivit sämre pga elak hamstring men jag kämpade på. Kul med en stretchklass igen, det var länge sedan.

Rygg gick inte lika bra, jag gjorde så gott jag kunde men var svag, spänd o ovig. Måste komma igång o stretcha mer rygg på egen hand (när jag nu ska ha tid med det). Fick iaf min första cheststand på evigheter på bild, inga framsteg där inte. Jag spänner mig för mkt o vågar inte slappna av, mitt vanliga problem.

Nu hem o sova, underbara fredag imorrn!

 
ANNONS
 
Bina

Bina

28 september 2012 17:15

Hade jag försökt de, hade jag gått mitt av

http://binalakritz.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se