VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 september 2012

Bättre

Av vintervild - 27 september 2012 07:15

Halsontet bättre så jag sitter på jobbet. Ingen feber och energin är på topp så ingen idé att stanna hemma (det har jag dessutom inte tid med). Jag har med träningskläder för jag hoppas att halsen är bra till eftermiddagen, har träningsabstinens och är rastlös efter hela två dagars vila. Vill träna, vill vill!


Älsklingen hade ingen som helst sympati för min onda hals igår, dessutom så kallade han mig för tjock! Eller, jag sa att jag gått upp i vikt o han sa inte emot så det är samma sak som att kalla mig för tjock :P Ingen kärlek får man...


Iaf jobb, möte och (förhoppningsvis) träning på schemat idag. Dags att börja med en kopp te.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

27 september 2012 12:40

Sv: Tack så mycket :)
Jo, det kommer nog gå bra :) Jag får skriva ikväll om det. Det är stretch idag (det stod lite dans och pole även under detta som uppvärmning eller nåt typ) och sen pole imorgon.. jag kanske har träningsvärk imorgon så jag knapp kan röra mig haha :D
Vi får se :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se