VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 september 2012

Asocial

Av vintervild - 21 september 2012 19:30

Nyduschad och med en kurrande katt bredvid mig. Missen är ute i regnet o tycker säkert att det är mitt fel att det är blött, som han brukar.


Det är party idag med poletjejerna, men jag hoppade av i sista stund. Människor i massor ute i skogen är inte vad jag har lust med just nu, det är inte vad jag brukar ha lust med någonsin. Asocial, javisst. Trivs bättre här med min kisse och min dator.


Har en stretch- och handståendefilm att bjuda på, inget speciellt direkt. Behöver stretcha mer öht, jag ska till massören på tisdag och få lite ordning på min rygg igen.Träning imorrn igen, mitt på dagen. Börjar sakna älsklingen lite, men det är skönt att ha sängen alldeles för migsjälv...

 
ANNONS
 
Malin

Malin

22 september 2012 14:02

Fint! :) Har testat stå på händer utan vägg eller stång men tycker de är förbannat läskigt! Tycker inte om att slå över! :P
Älskar ditt linne! Vill köpa ett sånt i rosa! :O :)
Hur går de med koreon? :)
Kram

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se