VinterVild

Alla inlägg under augusti 2012

Av vintervild - 9 augusti 2012 11:30

Tisdag


Planen var att börja med yoga på morgonen, men de andra lärde sig att om man frågar mig om jag vill sova mer så är svaret givet, sömn! Vi tog sovmorgon tills polen började kvart i elva istället, otroligt skönt.

Vi började med Signature tricks med Justine vilket var massor av benflexytrick som gick sådär, jag kan inte riktigt stoppa benet bakom huvudet lika lätt som hon. Vi tränade även på The Janeiro och en Lunchboxvariant med en hand som gick bra förutom att jag gled som att jag var inkletad i olja.


Efter det var det dags för första klassen med Josh, Bootcamp och tricks vilket betydde en hård uppvärmning för första gången. Josh var en bra lärare, trevlig men lite besserwissig emellanåt.

Det blev mkt styrka och en liten koreo på slutet för att få binda ihop de trick vi lärt oss.


 Shutterbug


Sedan var hela eftermiddagen fri fram till yoga i parken på kvällen så jag och Emma parkerade oss i rummet för en liten lur och de andra två begav sig till stranden för att lapa sol. Vi möttes upp på yogan igen som var i en stor park mitt i staden och det var så härligt att få yoga i det fria. Dock hade ingen av oss läst infon så vi hade inga handdukar att stå på, men det fungerade det med.


En snabb middag innan det var dags att sova, dagarna gick verkligen fort.


Onsdag


Idag kom vi upp till yogan iaf, trötta men väl värt det är vi var där. Direkt efter var det stadsvandring med Raphaella, yogaläraren, och det var en mkt bra vandring. Lagom lång och hon var en duktig guide.


 Första stopp, marknaden


 Dreglade över godiset...


 ...men höll mig till frukt o smoothies


 Ännu en backbend, börjar ni se temat? ;)


 Hela vandringsgruppen framför fontänen

 


Vi avslutade vid ett berömt kafe, 4 Cats, men det fanns ingen veganmat så vi gick tvärs över gatan för lite chinamat istället.


 

På eftermiddagen var det den enda poleklassen, Contemporary med Josh. Vi lärde oss en kore så blev en aning lång, han ville få oss att lära oss två minuter på 1,5 h och det gick sådär. Jag kämpade på så gott det gick och jag tror det finns en film ngnstans, får som om jag vågar lägga upp den.


Redo för aktion  


Efter klassen hade Emma, Camilla och jag privatlektion med Justine, Clara ville inte uppröra sin arm så hon avstod, och trots att stängerna var halare än någonsin så gick det ok. Vi tränade på The Janeiro, lärde oss Kamikazespin och försökte få upp Emma i Russian Split. Du kan se resultatet av den sista på hennes blogg ;)


På kvällen var det Zumbaparty men vi var alldeles för trötta och gick och lade oss efter middagen för att orka med torsdagen.

Av vintervild - 8 augusti 2012 23:00

Sitter hemma ensam för älsklingen hade glömt att han skulle ut med jobbet idag. Han sa att det inte skulle bli sent, men det tror jag när jag ser det ;)


Sitter och tittar på Criminal Minds från start och redigerar lite bilder från Barcelona. Lovar en ny bildavalkad och redovisning imorgon, just nu är jag för trött och ofokuserad.


Katten fick springa ut på äventyr utan sele en stund och dog sedan i bokhyllan. Sötkatten.


  Trött kisse med robotblick


Längtar inte till att börja jobba igen på måndag, men det ska bli skönt att få lite struktur på dagarna igen. När jag inte jobbar så fallerar min stretchrutin och träning och jag blir en slö soffpotatis som lever på kaffe, Cola light och godis. Om jag var hemmafru så skulle jag vara rund som en boll :P


I höst blir det ny träning, är anmäld till en kurs i Voltakro på Cirkus Le Fou med Hanse och Emma, det ska bli superkul. Jag vill verkligen lära mig handvolter och walkovers och säger inte nej till bättre kroppskontroll i allmänhet. Ser inte fram emot att hoppa trampolin, dock, jag har samma problem som kvinnor som fött barn.

Självklart blir det pole och stretch med, men när och vilka vet jag inte.


Av vintervild - 8 augusti 2012 12:00

Börjar återhämta mig efter veckan i Barcelona, stretchade lite idag och det kändes ok. Jag är väldigt stel i höger höftböjare men det gjorde inte ont så det är bara att fortsätta med stretchen och ta det lugnt o lura ut den på banan igen.


Tänkte börja med en redovisning av veckan som gått, hoppas det inte blir för långrandigt :)


Söndag


Första dagen på retreaten. Första klassen var med Justine, Contemporary pole, dvs dans och lite enkla trick. Inget nytt men en mkt bra början för att få igång musklerna och känna in lokalen, stängerna och de andra.


  Studion vi tränade i


Studion var ny och fräsch, högt i tak och 9 stänger, 8 st 45 mm och en 40 mm. Den stora nackdelen var att stängerna var lite för nya så de var väldigt hala och tillsammans med luftkonditioneringen som var tvungen att vara igång för att man inte skulle dö av värmeslag så var greppet riktigt uselt emellanåt, tyvärr. Speciellt framåt eftermiddagen, men det var samma för alla och vi kämpade på så gott det gick.


På söndagskvällen var det jaccuzzi och pole play på taket på ett hotell och det var där jag och Emma körde dubbel och jag sedan gjorde en aysah och visade trosorna för hela Barcelona ;)


   

Söndagen avslutades med middag innan vi ramlade i säng och sov vår skönhetssömn inför måndagen och första morgonyogan.


Måndag


Måndagen började med yoga på morgonen med Raphaella Rose, yogaläraren. Hon var jättemysig och duktig och kunde se vad vi behövde och var lagom "flummig". Morgonyogan var helt underbar helt enkelt...


Sedan var vi lediga fram till 15.00 innan det var dags för första klasserna med Shimmy. Det stod Twisted grip tutorial på första klassen men det blev mer tricks och tips vilket kändes riktigt bra. Shimmy var en mkt bra lärare och otroligt sensuell vilket visade sig mer i hennes andra klass den dagen, Booty shake! Som sagt, inte min sak precis men det var kul att göra en gång och väldigt bra träning för rumpan. Min rumpa hade stor potential för booty, den dallrar så bra av sig själv ;)


Sist på schemat den dagen var contortion med Justine och det gick helt ok även om det gjorde väldigt ont i våra NPS-hjärtan när hon ville ha in alla i chest stand mot stången och de som inte hade varken styrka eller vighet höll på att bryta ryggarna av sig. Tacka vet jag Nelle 


Emma o jag missade sista stunden för vi hade bokat in massade på kvällen som vi sprang iväg till. Stressigt men så värt det, helt underbart för de stackars musklerna som hade fem dagar till av träning framför sig.

Efter att nästan ha blivit inlåsta i kontorshuset för natten var det dags för middag och sömn efter en dag med sammanlagt fem timmars träning.


 Vårt rum


Av vintervild - 7 augusti 2012 15:30

Är trött idag, blev väckt alldeles för tidigt efter en sen natt med älsklingen (vi spelade Diablo III :P) men jag bjuder på en bildkavalkad från veckan.


Stadsvandring med hela gruppen 


 Färgglad graffiti


 Ute på egen hand


Även drinkar hanns med en kväll 


Sunset cruise med yogaläraren Rafaella längst till vänster 


En brygga i solnedgången 


Efter privatlektionen med Justine McLucas


 Fem på stången med Josh, en av lärarna, längst ner


Hela gänget på samma pinne

   North Pole Studio regerar!




Av vintervild - 6 augusti 2012 22:30

Hemma igen, så härligt! Veckan har varit underbar och vi fyra har kommit bra överrens som tur är men det är verkligen borta bra, hemma bäst.


Jag har oändligt med bilder känns det som, inte så mkt film men lite finns, och jag ska lägga upp så snart jag hinner med utförlig beskrivning av vad vi gjorde men idag har jag sovit, slappa, gosat med katter och älskling, spelat Diablo III och bara njutit av att vara hemma. Imorrn hoppas jag att jag vaknar tidigare än halv ett(!) och kan förhoppningsvis stilla er nyfikenhet.


Börjar med en bild från lördagskvällen, försöker få spons från Red Bull ;)



 

Av vintervild - 5 augusti 2012 14:18

Sista dagen i Barcelona o retreaten slutade igår med fest på stranden. Idag blir det bara att vänta på att tiden går så vi kan åka till flygplatsen o sedan hem. Landar alldeles för sent inatt, men det ska bli så skönt att komma hem.

Längtar efter älsklingen, kissarna o min alldeles egna, mjuka säng...

Av vintervild - 2 augusti 2012 12:15

Det har redan hunnit bli torsdag och det har varit hektiska dagar fyllda med pole, yoga, strand och vila. Och det har varit helkul hela tiden.


Alla lärare är olika och vi har haft lite olika klasser. Nivån är inte så hög, inga handsprings eller deadlifts utan med fokus på inverts och olika trick därifrån, vilket är helt lagom för mig. Hade aldrig orkat med en vecka av handsprings, mina armar är nog trötta av det vi har gjort.


Med Justine är det mkt flexytrick, hennes benflexibilitet är inte av denna värld, så det har varit lite svårt att klara av tricken när man är trött och stel men jag försöker. Har lite att jobba på men ser fram emot att sätta down split som är hennes signaturtrick.

Vi hade privatlektion med henne igår och det var bra förutom att alla stänger var superhala så vi gick runt i rummet i jakt på en som fungerade. Vi fick testa en ny övergång som jag tror att jag hade klarat om jag inte halkat ända ner till marken från toppen av stången.

Klarade en Kamikaze-spin dock, yay!



Shimmy är det mkt spinny med, och vi hade en booty shake-klass med henne. Inte alls min sak så det kommer inte att komma några videor på det men det andra är bra. Vi hade privat med henne idag o lärde oss massor om att köra på spinny, en superbra lektion!


Josh är bra med, men lite underlig o väldigt intensiv. Jag har en video från hans klass igår, kan lägga upp den sen om jag vågar, den är inte vacker :P


Till sist lite bilder från äventyret...


Visar trosorna för hela Barcelona 


 Dubbel med Emma


 Street pole


 Backbend på ett lejon



Av vintervild - 1 augusti 2012 20:44

Det är fullt upp här, har inte tid att blogga men lovar massor med bilder när jag hinner.

O det är underbart kul, jobbigt o lärorikt.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards