VinterVild

Direktlänk till inlägg 17 juli 2012

Stopp

Av vintervild - 17 juli 2012 08:30

Det blev ingen balett för mig igår, när jag kom till Skanstull o skuttade på tåget så hade det hänt en olycka vid Gullmars och all tågtrafik på gröna linjen stod still. Jag funderade ett slag men insåg att jag inte skulle hinna krångla mig till Balettakademien i tid och begav mig hemåt istället. Det får en bli en dubbel idag ist helt enkelt.


Nedräkningen mot semestern fortsätter, två morgnar kvar att gå upp innan jag får sova med gott samvete. Mindre än två veckor tills jag åker till Barcelona, känns helt sjukt att det snart är dags. Jag har beställt nya sport-bh:ar, hoppas att de hinner komma, och jag har spanat in vart närmsta Starbucks finns ^^ Det finns en risk att jag kommer att leva på Starbuckskaffe där nere, måste ju passa på.

I övrigt tror jag att jag har koll på allt jag ska ha med mig, annars så är det ju en stor stad så det går alltid att hitta det som glömts så länge det inte är medicinen, men den kommer jag inte att glömma *peppar peppar*


Ikväll ska jag och älsklingen på bio för första gången på evigheters evigheter. Prometheus blir det, kändes som en biofilm och är en de få filmer älsklingen vill se.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se