VinterVild

Alla inlägg under juni 2012

Av vintervild - 3 juni 2012 16:15

Lat söndag i soffan, jag har träningsvärk lite här och var men inte så farligt. Mest i nacken vilket inte är så bra för det tyder på att jag spänner mig för mkt.


Inatt sov jag riktigt dåligt. Jag har haft dåliga sovdagar de senaste nätterna, fyllda med ångestdrömmar men inatt var det värst. Jag hoppas att det går över snart, ångestdrömmar är de värsta för de hänger kvar hela dagen även om jag inte minns vad jag drömde. Men känslan är kvar, den går inte att bli av med och ångest klarar jag mig väldigt mkt utan.


Älsklingen ska snart åka till jobbet för söndagsjobb och jag får sysselsätta mig själv. Det blir nog en film och lite katter att tvångsgosa med i soffan. Om jag orkar så kanske det blir lite balett när han har åkt sig väg, jag stretchade och stärkte fötter imorse men fötter kan aldrig få nog.

ANNONS
Av vintervild - 2 juni 2012 19:30

Idag har jag tränat, fast jag inte ska, men hade en workshop i Volt- och golvakro inbokad sedan tidigare och det kunde jag inte strunta i. Eftersom vi gick igenom så mkt på kort tid så blev det inte så jobbigt som om jag kört pole samma tid, och det var verkligen värt det! Vi fick prova handvolter, frivolter, bakåtvolter, hjula, rondat, flickisar och sista tiden var vi i en gymnastiksal med olika mjuka mattor och fluffiga gropar där man kunde landa på huvudet utan att bryta nacken av sig.

Jag har kommit fram till att jag är en stor fegis när det gäller att hoppa trampolin, vågade inte göra ngt alls. Så det är ingen framtida karriär att satsa på. O så är jag fortfarande för stel och svag i ryggen för att klara flickisar och handvolt utan hjälp, men det hoppas jag att det kommer, förhoppningsvis snart.


Tråkigt nog så finns ingen kurs eller ytterligare workshop att gå, jag är mest intresserad av det som jag skulle kunna använda i polen; flickisar, hjulningar, handstående och sånt, och jag hoppas att det ordnar till ngt till hösten. Det var mkt oklart allt i nuläget tydligen, bara att vänta o se...


Inga bilder eller filmer tyvärr, var för upptagen med att ha skoj. Nu vankas snart god soppa, perfekt mat för dagens busväder, och gos i soffan med film.

ANNONS
Av vintervild - 1 juni 2012 08:15

Regn idag, massor med regn. Hade svårt att ta mig upp imorse för jag älskar att sova till ljudet av regn som slår mot rutan, men kom upp till slut. En timme senare än planerat visserligen, men hade jag kunnat så hade jag legat där än.


Katterna var inte nöjda, de ville gå ut men det var ju massa blött där ute! De bestämde fort att allt var mitt fel, såklart, och gav mig onda ögat när de var tvungna att komma in igen. Det är hårt att vara katt ibland.


Igår gjorde jag inte mkt. Kom hem, dammsög lite, körde en tvätt och en disk, tittade på TV efter att jag ringt älsklingen för att få veta hur man sätter på den, duschade och var i säng klockan åtta. Yepp, intressant liv. Älsklingen kom hem sent så jag det var bara jag och djuren och det kändes inte värt att vara vaken bara för att vara vaken. Jag behöver dessutom mer sömn, men det är lite skillnad mot när jag hade baletten som började kl åtta.


Idag har vi sommaraktivitet med jobbet efter kontorstid. Tanken var att spela boule i det fria men det känns inte riktigt som att vädret tillåter det så jag vet inte hur det blir nu. Inte jag som planerat så jag ser vad som händer. Lite jobb innan dess bara, kanske slutar det regna tills det är dags.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se