VinterVild

Alla inlägg under juni 2012

Av vintervild - 25 juni 2012 13:00

En uppmaning till alla poledansare där ute:


 

Jag antar utmaningen, gör du?

Av vintervild - 25 juni 2012 08:15

Regn idag, massor med regn. Vaknade en kvart innan klockan ringde och låg och lyssnade på smattrandet mot rutan, önskar att jag kunde ha somnat om längre till. Älskar att sova när det regnar...

Katterna var inte lika glada, de tyckte i vanlig ordning att allt var mitt fel och gav mig det ondaste ögat ngnsin när jag försökte släppa ut dem.


Har iaf börjat dagen bra med massage och naprapati. Till min lycka vad jag inte det minsta sned i bäckenet för en gångs skull, yay, men jag hade låsningar i nacken och ryggen som fixades. Sedan massage med fokus på axlar, plågsamt o skönt på samma gång.

Jag är så nöjd med min massör, har bokat in nästa pass tisdagen efter jag kommit hem från Barcelona, känns som att det kan behövas då.


Ingen stretch idag, Nelle tyckte det var en dålig idé efter att jag blivit justerad. Nu så behövdes inte bäckenet fixas som tur var, men hoppar stretchen ändå. Jag får ta igen allt jag missat i höst och innan dess så ska jag ta en privatlektion med Nelle bara för att komma på banan och få lite råd och övningar som passar mig. Det blir lite senare, har inte bestämt tid än.


Istället för stretch blir det middag hos mor o far med kusinbarnet och kusinsambon. Kusinen själv opererar knät idag så han kan inte komma, men envisas man med att åka skateboard och dessutom ramla av så får man skylla sig själv ;)


Lite jobb innan dess, i det härliga regnet.

Av vintervild - 24 juni 2012 10:15

Älsklingen slängde ihop en underbar midsommardagsmiddag igår och vi hade mys med Cava och gos i soffan efteråt till en film.


Omnomnom 


Katten hittade en ny favoritplats. Älsklingen lyfte upp henne på bokhyllan och där blev hon kvar i timmar, sovande och spanande ner på oss ovärdiga människor. Missen var mkt fundersam, sprang runt och jamade och undrade var hans kompis var. Han är inte särskilt smart som sagt.

Av vintervild - 23 juni 2012 15:45

Blev väckt kvart i sex av en bortskämd katt som ylade i mitt öra för att hon ville dricka vatten ur kranen. Dessutom var jag kissnödig så det var bara att gå upp o vattna kattkräket. Sedan kunde jag inte somna om i sänge utan sov i soffan till klockan ringde vid nio o vaknade med ont lite här o var.

Kattkräk.


Körde morgonstretch i två timmar på morgonen med, gick igenom alla dela och poser som jag kunde komma på. Inget extremt, inte komma ner i spagat eller så, utan bara min vanliga morgonrutin fast väldigt utökad. Det känns rätt så bra, min split har gått tillbaka och höger höftböjare är på dåligt humör men annars verkade allt fungera som det ska.

Rätt så iaf.


Imorrn är det OP och då ska jag köra igenom ben o rygg lite mer när jag är varm. Prova en cheststand och gå ner i brygga o upp o se hur det ligger till. Jag hoppas att jag inte har tappat för mkt....

Av vintervild - 23 juni 2012 11:45

Gårdagen bjöd på strålande väder och ett underbart vackert bröllop i det fria. Johanna och Jonas sa ja till varandra och de kunde inte ha haft mer tur med att hitta varandra.


  Rosenblad för de nygifta


Vigseln höll på ett berg och vi fick bokstavligen klättra upp på det för ceremonin. Jag hade inte rätt skor för det hela, 10 cm stilettklack var inte det mest ultimata, så jag bytte till barfota halvvägs upp.


  Skopåtagning


Vi stannade inte superlänge eftersom jag var tvungen att köra hem men jag hoppas att festen höll på till sent.


Idag regnar det, det är städning och midsommarmiddag på tu man hand som hägrar för dagen.

Av vintervild - 21 juni 2012 21:45

Första OP-passet på evigheter känns det som, riktigt härligt även om jag tog det lugnt o bara körde basgrejer o inga avancerade kombos. OP-tiden var dessutom bara 1,5 h idag, precis lagomt att börja med.


En halvtimme uppvärmning och styrka, jag måste verkligen ta tag i detta, och en timme pole. Inverts, shoulder mounts, gemini, scorpio, byten och en del jade. Försökte få till Ballerina på spinny men det var inte så enkelt som man kunde tro...


I sjunde himlen


Långt ifrån perfekt på ngt vis o jag hade tappat en del styrka o teknik men det kommer tillbaka snart hoppas jag.


Lite stretch efteråt, min högerspagat är kvar och känns riktigt bra även om det fortfarande stramar en hel del i insida lår medan höftböjare o hamstring är som smör.


  Måste få främre knät helt rakt!


  Sleepy time


Höger höftböjare hade dock gått på semester så vänster spagat var inte att tala om, måste lirka ut den på banan igen.


Träffade en rar bloggläsare som hälsade och frågade lite om min vila. Tack fina du, all omtanke uppskattas

 

Imorgon ska jag på bröllop, min fina gymnasiekompis Johanna ska gifta sig med sin livs kärlek och jag och älsklingen får dela dagen med dem. Ett fint sätt att fira midsommar på.

Av vintervild - 21 juni 2012 20:00

Första bryggan på tre veckor, inte så illa...


 

Men vill ni se riktigt bra utveckling så kika in på Claras blogg, hon kommer att slå knut på sigsjälv på nolltid!

Av vintervild - 21 juni 2012 13:00

Inser att jag har blivit hard core-feminist. Förespråkar hen, postar Lady Dahmer på FB, suckar över Sälj grej med tjej.


Känner mig riktigt stolt faktiskt.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards