VinterVild

Alla inlägg under maj 2012

Av vintervild - 5 maj 2012 16:30

Älsklingen kom hem vid ett och ramlade i säng, han har inte masat sig ur den än. Är vaken iaf, eller så pratar han väldigt bra i sömnen...


Jag sysselsatte mig med 1,5 h benstretch, lite, lite rygg och lite pointeträning. Sydde om resårbanden på skorna, de satt för långt fram så hälen ville hoppa av hela tiden. Nu sitter de bättre.

Det gick inte super idag, har ett skavsår på vänster lilltå och på polen i onsdags så lyckades jag slå i höger stårtå och få ett jack i den så det gjorde ont på båda fötterna. Mina vader och ben var trötta med men jag gjorde en del övningar och stretchade ut fötterna så gott det gick.


Jag känner mig inte så stark som jag brukar, undrar om det är förkylningen som spökar eller det faktum att jag levt på godis hela dagen. Säkerligen en blandning...

ANNONS
Av vintervild - 5 maj 2012 10:30

Det blev ingen träning igår, det blev två timmar eftermiddagslur, TV-tid i soffan och delade en flaska vin med älsklingen framåt kvällen. Har lite ont i halsen fortfarande men hoppas att det går över under dagen. Har en kopp te och ska snart gå ner och handla lite frukost. Älsklingen är iväg och stoppar ner båten i vattnet för säsongen så jag fick hela sängen för mig själv imorse, det bästa som finns.


Just nu håller jag bara tummarna för att inte bli sjuk igen, vill inte, vill inte, vill inte!

ANNONS
Av vintervild - 4 maj 2012 07:30

Fredag, äntligen. Och sommartid på jobbet vilket betyder att vi slutar två timmar tidigare på fredagar, yay! Och är man morgontidig och äter lunch vid bordet som jag får man gå redan vid ett! Men har lite timmar att jobba in så ska stanna till två hade jag tänkt. Lagom kort dag hur som helst :)


Balett igår gick bra, men mot slutet fick jag både halsont och huvudvärk så hoppade över det sista och åkte hem istället. Lite halsont imorse med, hoppas inte jag blir sjuk igen! Det har jag varken tid eller lust med...

Men innan dess gick det riktigt bra, jag hade bättre balans än tidigare, fötterna kändes gladare och jag vet inte om det är hemmaträningen eller att det bara har sjunkit in, men mina balancéer var de bästa någonsin! Jag hamnade åt rätt håll, i rätt position och med rätt fot fram praktiskt taget hela tiden.

Om jag orkar och halsen är på gott humör så blir det lite pointe efter middagsluren i eftermiddag. Beroendeframkallande små saker de där skorna.


Men innan dess är det dags att jobba lite, husen bygger inte sig själva.

Av vintervild - 3 maj 2012 09:00

Torsdag. Veckan går iaf fort när halva försvann i helger. Men det betyder inte att jag inte längtar till helgen bara för det. Sova... Det var svårt att komma ur sängen imorse och det kommer inte att bli enklare imorrn, men nu är det bara två gånger kvar på baletten och sedan får jag mina torsdagskvällar åter. Sedan har jag en tvåveckors intensivkurs att se fram emot i juli, det ska bli super!


Katten var upprörd imorse, missen var ute hela natten och satt inte och ville komma in när jag gick upp. Hon saknade sin kompis och klagade högljytt till mig. Jag ropade lite på fjanten, men icke. Jag hoppas att han är hemma nu, blir orolig när min lilla klantmisse är försvunnen.


Nu är vi friska iaf, båda två och jag hoppas att elaka förkylningar håller sig långt borta framöver. Jag hoppas att det kan bli dyk i helgen, om vädret och älsklingen går med på det.


Fick igår reda på datumet för älsklingens systers bröllop, den 13:e oktober i Antalya där hon bor med sin inhemske fästman. Vilket betyder höstresa till Turkiet, yay! Jag planerar även att dra med älsklingen till Istanbul, en av de städer som står högst på listan att besöka. Det ser ut att bli bra semester iår igen.

Av vintervild - 3 maj 2012 07:15

Igår var det dags för uppvisning av koreografin vi lärt oss under koreoklassen, med ledning av den kunniga, tålmodiga och inspirerande Serena Mon de Vienne.

Vi var ett nervöst gäng, men resultatet blev över förväntan. Jag hade superkul och för en gångs skull mer utstrålning än en gråsten!


1:a. Jag är längst fram till höger o talangfulla Serena står bredvid mig2:a framträdandet, i mindre grupp. Jag på samma plats.


Nu är det paus i koreoklassen över sommaren, men jag ser redan fram emot hösten och nya utmaningar i dansens värld!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se