VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 maj 2012

Paus

Av vintervild - 31 maj 2012 08:00

Pratade med Nelle igår om min situation, vad skulle jag göra utan hennes expertis, och efter att ha suckat över mina dåliga förutsättningar (dålig sömn, sporadisk träning, oideala kostval) så ordinerade hon stretchpaus i tre veckor och så lite träning som möjligt. Med tanke på att jag kört i 110 hela våren så är det säkert välbehövligt, jag brukar ha svårt att sakta ner (jag gick ju in i väggen innan jag fyllt 30), men ack så tråkigt. Vad ska jag nu göra med all min tid? Jag förutspår ett välstädat hem, exemplarisk trädgård och ihjälgosade katter och älskling.

Så ingen stretch alls på tre veckor och inga flexytrick under träningen, ingen OP men kommer att gå på klasserna för det är så kul o massor med grundträning för axlar och ben. Får satsa på baletten hemma och fötter.


Klassen gick bra iaf, fick köra på spinny på slutet och fick till en fin liten kombo:


Meat hook till invert


Sen kan man lätt gå till jade men inget flexy för mig så det blev bara nedgång.


Ingen OP idag med andra ord, det kommer att kännas konstigt att komma hem tidigt men djuren o älsklingen blir nog glada iaf.

 
ANNONS
 
m

m

1 juni 2012 11:46

tack snälla för kommentaren, söt du är :) om vi ska köra byteshandel kan väl jag få lite av din styrka- min rygg har blivit rätt mjuk men jag är för svag att ta mig upp och ner i bryggor på nåt tillfredställande sätt och chest stand vågar jag inte ens prova..

trist med paus verkligen, men du får försöka ta den här tiden att göra andra saker du inte hunnit med- och slippa ha dåligt träningssamvete.. plus att du måste tänka att din kropp kommer bli bättre, inte sämre, av uppehållet. men man vill ju aldrig vila riktigt..

http://ovanmarken.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se