VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 april 2012

Inget dopp

Av vintervild - 29 april 2012 09:15

Ingen dykning idag, både jag och älsklingen kände att ett dopp i en iskall Östersjö inte skulle hjälpa med tillfrisknandet. Tråkigt, hade sett fram emot att dyka, men får ta det nästa helg kanske. Blä för att vara sjuk :( Missar massa skoj.


Får tillbringa dagen med att krya på oss istället, blir nog lite stretch och kanske baletträning om jag känner att jag orkar. Vill vara frisk imorrn så jag orkar med OP och stretch.


 


 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

29 april 2012 10:37

Det ser bra ut! De är så fina, Grishko, men de passade inte på mina fötter. Bloch är mina skor :)

Tycker de ser bra ut för att vara så nya, fortsätt att gå med dem hemma så de formas lite efter dina fötter. Dessutom mjukas de upp lite också. Det är viktigt att du verkligen tränar fötterna med gummibandet mycket nu och öva mycket på pointen. Man ska helst stå helt på "boxen" när man står på tårna och det är flexibiliteten i fötterna som måste tränas på då.

Du har en riktigt fin böjning i fötterna så du kommer göra stora framsteg fort! Ska bli så kul att se dina framsteg!

Jag vet inte vilken sula du har men ett tips till dig är att inte bryta in dem för hand, om du ska det så gör det inte mycket. Har hört att Grishkos mjuknar väldigt lätt och tappar stödet efter ett tag.

Jag håller koll på höger och vänster och jag tycker det är bra att du gör det. Skorna kommer att formas efter fötterna så det kan bli svårt att få dem anpassade efter fötterna om man inte håller koll på dem.

Kan göra en video till dig när jag kommer hem om du vill, så kan du få tips och råd :)

http://emeliewase.se

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

2 maj 2012 14:16

Jättefina bilder när du har dina nya balettskor på :)

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se