VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 april 2012

På jobbet

Av vintervild - 27 april 2012 08:00

Sitter på jobbet idag igen, kände mig bättre imorse och orkade inte stanna hemma med en "döende" älskling. Jag har inte mkt sympati för sjuka människor, jag är hemsk, jag vet. Bättre att han får krya på sig utan att jag sitter bredvid och vill kväva honom med kudden.

Knappt ngt halsont för mig men snuvan har kommit vilket betyder att det är på rätt väg.


Katten var sur på mig hela kvällen igår för att jag tvingade henne till veterinären och ville inte gosa utan smög runt och gav mig onda blickar. Tydligen så hade hon gömt sig under sängen hela förmiddagen och vägrat komma fram, inte visste jag att veterinärbesök kunde vara så traumatiserande.

Hon förlät mig till slut och sov hela natten bredvid min huvudkudde, goskatt.


Det blir ingen lång dag, men jag är faktiskt väldigt pigg för att vara fredag. Gissar att de senaste dagarnas sovmorgon och tidiga kvällar har gett resultat. Men jag tränar hellre o är trött än sitter hemma hela kvällarna o är pigg.

 
ANNONS
 
Signe

Signe

27 april 2012 14:31

Skönt att höra att man inte är ensam om att vara sympatilös inför sjuka människor. Kg blir bara sur om nån är sjuk och gnällig. :)

http://svettigmenstolt.shapemeup.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se