VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 mars 2012

Ångest

Av vintervild - 29 mars 2012 10:30

Jag har haft oförklarlig konstant ångest de senaste dagarna, sedan i söndags så egentligen så är nog ångesten inte helt oförklarlig. Med tanke på mitt fynd.


Det är jobbigt, jag har elefanter i magen och det pirrar och kryper i skinnet. Väldigt fysiskt den här gången, min kropp är inte min vän. Jag försöker alla tusen metoder jag har fått för att lugna ner mig men det fungerar inte och jag börjar tröttna. Det är utmattande att vara panikslagen hela tiden...

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

29 mars 2012 17:00

Inte lätt det där :( Jag önskar jag kunnat ge dig en kram, även om det kanske inte känts bättre.. men ja, jag tänker på dig. Hoppas det löser sig, hoppas det känns bättre snart..

http://www.primapolerina.net

 
signe

signe

29 mars 2012 21:56

Lider med dig. Fick själv reda på hur det låg till för ett tag sedan, och faktiskt så är det bättre att få veta oavsett hur ont det gör än att gå runt och undra. Men jag hoppas såklart för din skull att det inte finns något där, utan att det bara är dina egna tankar som spökar.

http://svettigmenstolt.shapemeup.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se