VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 mars 2012

Inget revolutionerande

Av vintervild - 29 mars 2012 09:30

Helt ok polepass igår, men handspring vill inte igen. Suck... Så frustrerande att kunna ibland o sen är det helt bortblåst i några veckor. Blä. Fick hjälp av Daniela och tror jag har hittat problemet, ska jobba mer på den o se om det hjälper.


En annan nemesis är air shouldermount. Jag är påväg, men inte riktigt där. Tror att jag där måste köra mer helt enkelt tills kroppen fattar vad den ska göra och hur, just nu gör jag den så sällan så det blir inte riktigt av.


Idag blir det ingen OP innan baletten, mina axlar behöver en dags välförtjänt vila och återhämtning. Lyckades även slå i revbenet igår så återhämtning behövs även där. Jag önskar att studion var öppen imorrn, fredags-OP hade varit perfekt, men jag funderar på att slänga upp stången hemma o köra lite styrka. Tycker det är en plan!

 
ANNONS
 
Malin

Malin

29 mars 2012 19:45

Kan du inte lägga ut nåt klipp på hur du tränar styrka med stången? :)

http://meandmypole.blogg.se

 
signe

signe

29 mars 2012 21:58

Litet tips, studio dq har fredags-OP. Kostar 45 kr per gång har jag för mig, eller klippkort för 250. Litet tips om OP-nerven skulle kittla för mycket. =)

http://svettigmenstolt.shapemeup.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se