VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 mars 2012

YinYoga

Av vintervild - 14 mars 2012 11:30

Provade YinYoga igår för första gången och älskade det. Det är verkligen min grej, så annorlunda mot annat som jag gör och så välbehövligt.

Nästan allt i mitt liv går ut på att sträva mot ett mål, bli bättre på alla de sätt. Jobb, pole, stretch. YinYoga går ut på att bara vara, acceptera och finnas. Något som har saknats i mitt liv, och blir jag vigare på kuppen så är det ett plus.


Har Nivå 5 i kväll och undrar hur jag ska överleva. Hade morgonmöte så är tröttare idag än igår, hur det nu är möjligt, och utan extrema mängder koffein så hade jag somnat för länge sedan. Jag får göra mitt bästa, det kan inte gå mer än dåligt. O imorgon ska jag ha sovmorgon, annars så kommer jag inte att överleva till helgen...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se