VinterVild

Alla inlägg under februari 2012

Av vintervild - 24 februari 2012 09:19

Även fötterna måste skulpteras till perfektion. En lång väg att gå för mina klumpfötter:


  O då har de ändå förbättrats rejält sedan start

Av vintervild - 24 februari 2012 07:30

Ingen höjdarträningsdag igår. Jag var trött, stel och med koordinationsförmåga som en nyfödd fölunge. Inget att skriva hem om med andra ord... Men idag ska jag få massage, en lisa för mina stackars muskler.

Nästa vecka är det sportlov så ingen balett och ingen pole heller för kurserna tog slut den här veckan. Förutom koreon där vi har en gång kvar och sedan uppvisning. Så det blir vila för mig, ingen OP och ingen extremstretch. Även vila behövs emellanåt, fast det finns en risk att jag kommer att klättra på väggarna.


Jag ser fram emot att köra poleklass igen, jag behöver ngn som pushar och får mig att göra den där sista gången fast jag känner mig trött. Jag har försökt själv men är lite lat helt enkelt ^^


Lite jobb och sedan hem tidigt för massage. Och lön. En trevlig fredag.

Av vintervild - 23 februari 2012 09:45

Jag börjar förstå varför missen är så klantig, han tar efter sin matte... Inte nog med att jag ramlade ner från stången i fredags, igår så tog jag en dusch efter träningen o när jag torkade mig i ansiktet efteråt så glömde jag att jag hade stygn och höll på att slita ut dem. Aj... Så nu har jag kirurgtejp över så att de inte ska bli värre. Älsklingen bara skrattade när jag sa det, ingen support där inte :P


Missens sår är mkt bättre, han både slapp tratt och fick gå ut imorse. Han blev mkt lycklig, tratt är det värsta som finns, värre än att rengöra sår. Inatt var han på supertramphumör och stod och trampade bredvid min huvudkudde när jag försökte sova. Hela sängen skakade så han fick vackert flytta på sig, matte behöver sin sömn.

Av vintervild - 23 februari 2012 08:15

Det regnar ute. Jag är inte nöjd, jag vill ha snö o vinter iaf en månad till...


Stretch igår gick bra, men min högra hamstring var inte på gott humör så min spagat var inte där den brukar. Tur att jag ska få underbar massage imorgon, hamstringdödare!


Rygg gick helt ok även om jag fortfarande var helt slut sedan måndagens bravader. Min rygg behöver lite massagekärlek med, jag har mosat min bröstrygg så mkt på de senaste ryggpassen att den har blivit lite ledsen. Bra att det känns i den, mindre bra att det känns så mk efter stretchen.

Vi fick testa att få upp benen i needlescale på slutet och det gick rätt bra. Jag lyckades rotera över axlen med handen på foten för första gången! Yay! En förklaring till det hela kan vara att jag hela tiden haft handen på fel sida foten innan...


  Yay!


Fortfarande lång väg att gå till att få benet rakt med rätt handposition, men jag ska jobba på det. Hårt!

Den högra bilden är den enklare varianten, men lika snygg den när man får benet rakt.


Idag blir det OP och balett som vanligt på torsdagar. Om jag inte somnar först...

Av vintervild - 22 februari 2012 12:30

Benstretch igår. Det var nästa två veckor sedan den senaste hårda benstretchen så det var en liten chock. Vad fort man glömmer smärtan... Det gick rätt så bra, varken bättre eller sämre än det brukar. Det enda är att mitt vänstra ben har börjat hoppa en massa när jag drar ut mina hamstrings mycket. Inget farligt, bara irriterande att det inte vill ligga still.

Det blev ingen OP igår, jag var alldeles för trött så jag hoppade på den tidiga stretchen och gick hem istället.


Rygg- och benstretch idag. Min rygg har fortfarande inte riktigt återhämtat sig sedan måndagens bravader, jag försökte stretcha den lite igår men det gick den inte alls med på. Hoppas att det går bättre idag, det gick ju så bra i måndags så jag vill gärna börja från den utgångspunkten och inte från noll.

Av vintervild - 22 februari 2012 08:00

Missen har varit i slagsmål igen och är nu en trattkatt. Det är inte populärt, men får man sår som kläggar sig så får man skylla sig själv. Som tur är så verkar det inte göra ont alls, han är bara sur över att behöva ha tratt hela tiden.


  Surmisse


Jag vill bara sova, som vanligt. Jag undrar om jag någonsin kommer att inte vilja sova hela tiden? Kanske när jag är pensionär.

Av vintervild - 21 februari 2012 08:15

Idag är jag trött. Tröttare än trött. Missade tåget igår för jag var o handlade, drack dumt nog ett litet glas juice innan sängdags så var tvungen att springa i skytteltrafik till toaletten i en timme innan jag äntligen somnade. Då var klockan efter elva så det kommer att bli en trött dag.


Jag fick visa upp mina fina stygn i studion igår o berätta om dumheten som ledde till deras existens. Kramade på underbara Nelle som varit orolig för mig. Så mkt uppståndelse för att jag "skulle bara..."


Koreon igår gick jättebra, jag minns nästan hela låten, bara några små steg som måste finslipas. Jag har börjat förstå det där med att räkna och att lyssna på musiken för att göra rätt saker på rätt ställe. Ska köra för migsjälv innan nästa gång så kommer det att bli fint!


Stretchen gick åxo riktigt bra, det tog verkligen i bröstryggen den här gången. Mina cheststands var fina och vi fick prova på contortion handstand, med hjälp, och det kändes helt ok. Jag har ingen balans, men det är bara att öva o öva.


Idag har jag benstretch att ta igen, om jag orkar så blir det OP innan. Men inga fler försök på cocoon än på ett tag!

Av vintervild - 20 februari 2012 13:00

Så här vacker är jag just nu:


 

Ingen på jobbet har sagt ngt, jag undrar om de inte har märkt det eller om de är finkänsliga.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards