VinterVild

Alla inlägg under december 2011

Av vintervild - 12 december 2011 07:30

Kursen igår gick riktigt bra, jag förvånade mig själv några gånger :)

Först så visade Elina mig en danskoreografi som jag ska lära mig för att få lite mjukhet i kroppen, jag är lika mjuk o följsam som en pinne nämligen :P Men nu har jag något att träna på, och försöka att inte skratta ihjäl mig när jag gör fel.

Stretch gick bra, intensivt men kul som alltid. Önskar bara att det kunde vara längre :)

Under polen så klarade jag att klättra med bara armarna! Flera gånger tom! Jag blev nämligen så förvånad att jag klarade det första gången att jag var tvungen att prova lite till ;) Sen tog orken slut, men det gick!

Sen körde vi brass monkey, aysha till superman vilket var problematiskt för på den sida jag kan aysha bästa kan jag inte superman på o tvärtom, men jag lyckades lite iaf, electric leg switch vilket var nästan omöjligt för jag har försummat Gemini på min dåliga sida så det är något jag måste jobba på.

O så nya tricket, så kul! Bara ignorera mina döda-fisk-fötter :P


Elina råkade tyvärr skada axeln och fick träningsförbud av Nelle fram till onsdag :( Jag hoppas verkligen att hon blir bra tills dess och kan "njuta" av att bli plågad av Nelle o Karolina resten av kursen.


I övrigt så älskar jag min nya fån om det hade undgått någon ;) O så har jag världens bästa syster som gav mig massa godis och en bok som tack för att jag skjutsade hennes glömda plånbok till henne i lördags

ANNONS
Av vintervild - 11 december 2011 22:45

 

På väg till bror, pappa kör

 

Bror öppnar paket med hjälp av (bror)sönerna

 

Söta brorkatten S poserar så snällt

 

Andra brorkatten M höll sig till tryggheten i garderoben

 

Intensivkurs!!Med nytt trick som bara kan bli bättre

ANNONS
Av vintervild - 11 december 2011 11:26

Idag ska vi fira min bror som fyller år på Lucia, men det är mitt i veckan o han fyller bara 39 år så det blir firande idag. Jag fick goda lussebullar av L så jag har fika med :)


Sedan blir det intensivkurs igen, ska bli så kul! Jag har laddat batterierna under två hela dagar och med magen full av lussebullar kan det bara gå bra :)


Bjuder på ännu en bild på sötaste katten tagen med Instagram:


 

Av vintervild - 10 december 2011 23:45

 

Av vintervild - 10 december 2011 22:45

Idag har jag lekt med min nya fån och roat mig med viktiga saker som Wordfeud och Instagram :)


Jag har även skjutsat syster till Älsvsjömässan för hundtävling o när jag kom hem så vände jag och åkte dit o lämnade hennes plånbok som hon glömde i bilen :P Jag är världens bästa syster ;)


Fika med L, H och K och K:s bebis på eftermiddagen, fick nybakta veganlussebullar som smakade smaskens och träffade L:s flickvän innan hem för mer lek med nya fånen, god mat och glögg. Älsklingen har upptäckt Skyrim så han är inte så deppad över att jag var borta hela dagen som tur är.


Duktigaste L i bakartagen 

Av vintervild - 9 december 2011 08:00

Fredag, wohoo! O min fån har kommit, ska bara invänta avin så kan jag hämta den i eftermiddag. Yaay!! En leksak till helgen är aldrig fel...


Det blåser o stormar ute, o regnar. Det kunde väl iaf ha varit snö? Men sån tur har jag inte.. Katten och missen kom snabbt överrens om att det var mitt fel att det regnade o blåste, men missen trotsade vädret och gick ut ändå. Tror inte att han kom så långt, dock...


Idag är jag mör efter gårdagens träning. Karolina ökade intensiteten ett snäpp och det var mer styrka och högre tempo. Jag älskar det :) Elina var en aning mer utmattad än jag, jag hoppas att hon inte har allt för mkt träningsvärk idag :) Hon är inte van vid Nelles och Karolinas höga tempo så jag förstår att det är en aning chockartat.

Nu är det vila i två dagar innan det är dags igen på söndag. Ser fram emot det, styrka kan man aldrig få för mkt av :)


Elina är en väldigt trevlig inneboende, hon hade tom diskat o torkat av diskbänken igår! En mkt trevlig överraskning med tanke på att det har väldigt låg prio hos både mig o älsklingen.


Nu jobba, sedan hem o hämta leksak o sen sussa en liten stund tror jag. Älsklingen skulle bli sen o Elina åker hem till sig över helgen, om hon inte har sån träningsvärk att hon fastnar i sängen förståss ;)

Av vintervild - 8 december 2011 16:30

Jobbdagen har iaf gått snabbt eftersom hela förmiddagen gick åt att vänta på en ickeuppdykande målare. Sitter o blir galen på folk o ibland på mig :)


Jag har hunnit läsa en hel del trots mycket med jobb och träning. Jag gav mig på "Ulysses" av James Joyce för ett tag sedan, men det var inte en bok att läsa på väg till jobbet klockan sex på morgonen så jag lämnar den till när jag har tid för eftertänksamhet och inte somnar på bussen. Så långt jag kom så var den intressant, men tror att den blir ännu bättre när jag slipper läsa samma sida tre gången :P


Så det blev "The Other Hand" av Chris Cleave. En helt ok bok, otroligt sorglig emellanåt och väldigt komisk på sina ställen men den var ingen som fastnade. Det var något som saknades, storyn till trots och jag kände mig missnöjd med slutet.


Nu är det "Hypnotisören" av Lars Kepler som läses och jag vet inte varför för jag gillar inte deckare. Men ibland måste jag läsa en bara för att kolla om det fortfarande stämmer, o det gör det. Det är något med hela stilen, som attraherar hela resten av mig familj, som jag inte tycker om. Den går ner, men jag tror att det dröjer innan det bli deckare för mig ett tag framöver.


I övrigt så försöker jag hitta serien "Sagan om Belgarion" av David Eddings till brorsonen i julklapp, men den ges tydligten inte ut på svenska längre. Vart är landet på väg? :)

Av vintervild - 8 december 2011 12:00

Målarskrället kom aldrig imorse. Grr.... O inget nummer hade jag heller så kunde inte ringa o klaga. O soffan var så varm o mjuk så jag somnade en stund o så var tåget försenat så jag kom sent till jobbet. Suck...

Hann iaf ringa hyresvärden och hon jag pratade med trodde att allt var fixat redan. Kommunikation någon?


Intensivkursen igår var jättekul. Började med en halvtimmes stretch följt av 15 min kardio (jobbigt!), en timmes pole med bassaker som inverts och SM och sedan olika trick och till sist 15 min styrka med fokus på axlar och mage. Snabbt, hårt och underbart. Ser fram emot kvällen redan, ska ta i ännu lite mer och komma lite längre i min utveckling. Styrka och teknik kan man aldrig få för mkt av :)


Min inneboende var lite chockad över Nelle o Karolina, vilket är förståeligt, men på ett bra sätt :) Hon var väldigt duktig, det jag hann se under klassen, och kommer att utvecklas massor är jag säker på! Hon hade även köpt godis och present till mig, raraste ♥  Nu hoppas jag att katterna inte trakasserar henne för mkt hemma idag :)

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se