VinterVild

Alla inlägg under december 2011

Av vintervild - 22 december 2011 10:00

 

ANNONS
Av vintervild - 22 december 2011 09:00

Det är fortfarande iskallt hemma, det blir så när bara utluften fungerar och undertrycket i lägenheten drar in all kall uteluft. Brr... Speciellt golvet är iskallt... Förthoppningsvis är iaf hantverkarna klara idag, katten sprang snabbare än blixten o gömde sig på sin sedvanliga stol när de kom imorse. Jag tror inte att hon rör sig en millimeter när de är där, o knappt efter heller förrens någon välkänd kommer hem.


Missen har råkat ut för tråkigheter igen, han kom hem och var svullen på sidan av halsen. Jag kan klämt, petat och tryckt och klippte tom bort en massa päls, men hittade inget sår. Svullet är det dock o missen är lite hängig så jag ska se hur det utvecklar sig. Jag hoppas att han klarar sig utan veterinärbesök, för bådas skull.


Sista dagen på jobbet innan jul, imorgon blir det jobb hemifrån för det är bara lite mail som ska bevakas o jag gissar att ingen jobbar ändå.

Idag slutar en medarbetare med o bjuder på avskedstårta. Han är superrar o har skaffat frukt till mig att äta! Sötpojken, jag kommer att sakna honom.

ANNONS
Av vintervild - 21 december 2011 18:45

Hissen är min vän, det säger den själv:


 


Här hemma är det hinderbana, efter lite utskällning via telefon så är halva golvet lagt iaf men sakerna är utspridda överallt o lite till så det går knappt att komma fram. Julstädning kan vi glömma, nyårsstädning om vi har tur...


Katten var traumatiserad idag igen, låg och tryckte under under bordet och vägrade att komma trots att jag ropade. Nu ligger hon och myser bredvid mig, goskisse...

Av vintervild - 21 december 2011 09:30

Trots att jag tog lite sovmorgon imorse så har jag ändå problem att hålla ögonen öppna. Det kan bero på att jag tog en insomningstablett igår o min kropp har inte fattat det där med att den ska sluta verka efter fyra timmar. Det kan bli en intressant dag...


Hemma är det åxo rätt så intressant, en smärre byggarbetsplats. Nu är det målat i taket och tapetserat o idag ska de börja med golvet o de var morgontidiga idag, de kom precis när jag skulle gå vid sju. Katten sprang snabbt o gömde sig från de elaka männen...

Jag vet inte hur de har tänkt, dock, för vi har inte fått frågan om vilket golv vi vill ha, precis som vi inte fick välja tapet. Jag ska ringa o bitcha lite när telefontiden startar. Inte för att tapet spelar så stor roll i det rummet, det är mest principen. Golvet verkar bli billighetsparkett, jag hoppas verkligen att den överlever en stång, dykrelaterad inverkan och att den bli fin och sömlös så att jag kan stretcha o ligga på golvet utan att skadas.

Resten av lägenheten ser inte så vacker ut eftersom de har släpat ut större delen av det vi haft i rummet och ställt här o var o dessutom så har de bidragit med diverse byggmaterial och en hel del skräp. Ingen risk att vi får det tråkigt, eller rent o fint, i jul...


O nu har jag pratat med älsklingen, golvläggarna hade ingen aning om att rummet skulle vara fyllt med saker trots att jag sagt det om o om igen o så är värmen avstängd. Suck...

Av vintervild - 20 december 2011 16:00

Sista passet på intensivkursen, det ska bli intressant att se hur mkt jag orkar nu tredje dagen i rad. Min kropp känns rätt slut, det är tur att studion är stängd i en vecka nu så den får lite tid att vila ut :)


Igår lekte vi med spinny och gjorde bland annat det här:


Imperfekt ballerinaspin


Målet är att få bakre benet mkt högre upp, så rakt som möjligt. Men det är en senare, senare fråga...


Elina har hållit sig relativt hel på sista tiden och har utvecklats massor på den här korta tiden! Med sina långa ben och rörliga rygg så kommer hon att gå om mig i stretchutvecklingen om hon fortsätter på samma sätt. O hon har börjat känna på den rätta stretchkänslan, när man bara vill kräkas eller, ännu hellre, dö :P


Inga morgonmöten imorrn, det blir lite sovmorgon så att jag kan överleva de sista dagarna innan jul...

Av vintervild - 19 december 2011 17:30

Snart dags att lämna jobbet och bege mig mot studion igen. Jag behöver iaf inte ha dåligt samvete för att jag kommer hem sent, älsklingen kommer att komma ännu senare nämligen.


Jag är däremot väldigt intresserad av hur det kommer att se ut när jag kommer hem, jag lämnade en stackars ensam målare som bedyrade att det inte alls skulle vara några problem att flytta ut alla saker ur rummet för att tapetsera under dagen. Jag undrar hur det har gått, det var ju inte lite saker vi hade där inne... O vart han hade tänkt ställa det är en annan fråga, hade vi haft plats att flytta på sakerna så hade vi gjort det. Men men, får se ikväll.

Imorrn ska de tydligen fixa golvet, men de har inte nämnt ngt om att de vill komma in eller ha nyckel o jag har morgonmöte imorrn så kan inte vara hemma heller. Spänningen stiger...


Men nu mot studion, jag ska snusa i det blå vadderade rummet ett slag innan det är dags för näst sista gången på kursen. Det har varit superkul o nyttigt, men jag ser fram emot att slippa de sena kvällarna. En dag i veckan är mer än nog :)

Av vintervild - 19 december 2011 10:30

Missen var en duktig misse inatt och tog hem mat till bordet.


  Stackars lilla sparv

Av vintervild - 18 december 2011 22:30

En lång, lat söndag med pole som avslut. Imorgon ska målaren göra ett nytt försök att komma förbi så jag får sovmorgon, yay!

O snart är det jul o några blöta, vita flingor singlar faktiskt ner utanför fönstret.


Dagens bravad i studion:


Shoulder mount flip till sittande (o nästan godkända fossingar)


Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se